Zoeken naar scheltema boekhandel amsterdam

 
scheltema boekhandel amsterdam
Boekhandel Scheltema is gered!
Scheltema is nu hoogstwaarschijnlijk de oudste boekhandel van Amsterdam. Op 6 juni 1853 opende Johannes Hendrik Scheltema zijn winkeltje op het huidige adres Rokin 6, op de noordhoek van de Krommelleboogsteeg, waar we nu Peek Cloppenburg en Madame Tussaud vinden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Boekhandel Scheltema I amsterdam.
I amsterdam blog home. I amsterdam blog. I amsterdam blog home. Amsterdam Weekend Guide. Eten en drinken. I amsterdam blog. My Daily Shot of Culture. Bestel je I amsterdam City Card. De hoofdvestiging van Scheltema aan het Rokin is een vorstelijke megaboekhandel.
Vascobelo V-bar Scheltema, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 augustus 2016 beoordeeld. Een culturele oase op 50 meter van de drukste plek van Amsterdam! Op de eerste etage van boekhandel Scheltema vindt je een klein cafe dat helemaal is ingesteld op de moderne boeken lezer. Tussen de boeken van je nieuwste aanwinst en fantastische Belgische koffie Vascobello genieten.
Scheltema boekhandel Wikipedia.
Vanaf 2006 droeg de boekhandel, als onderdeel van de Boekhandels Groep Nederland, de naam selexyz scheltema, 4 maar door het faillissement van het hoofdkantoor van Selexyz werd de naam Scheltema De Slegte. 5 Na de fusie met De Slegte tot Polare werd de naam Polare Amsterdam voorheen Scheltema.
Scheltema Boekverkopers sinds 1853.
Bekijk hier ons gehele aanbod Tweedehands boeken. Blijf op de hoogte! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen bij Scheltema? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! T: 020 523 1411. 1012 KK Amsterdam.

Contacteer ons