Resultaten voor juridische boekhandel amsterdam

 
juridische boekhandel amsterdam
Er is weer een echte juridische boekhandel!
Deze ochtend trof ik bij de post een uitnodiging aan voor de officiële opening volgende maand van De Nieuwe Juridische Boekhandel hierna: DNJB. Deze is gehuisvest aan de Herengracht 60, eerste etage, te Den Haag. DNJB is een onderdeel van de algemene en wetenschappelijke boekhandel Douwes.
bol.com Jongbloed Juridische Boekhandel Boeken kopen? Kijk snel!
Weegschaal Zwaard is een boek van Jongbloed Juridische Boekhandel Meer. Den Haag met recht een stad. elf juridische portretten. Den Haag met recht een stad: elf juridische portretten. Een uitgave van Jongbloed Juridische Boekhandel Meer. Piet Wackie Eysten. Voor ik het vergeet!
Contact Winkels.
10.00: 18.00 uur. 10.00: 18.00 uur. 12.00: 17.00 uur. Hemelvaartsdag 10 mei.: Eerste Pinksterdag 20 mei.: Tweede Pinksterdag 21 mei.: In het centrum van Haarlem vindt u verdeeld. over 5 historische panden een boekhandel. met een groot aanbod boeken uit.
Athenaeum Boekhandel Home.
Bewaar deze brieven als je eigen tekeningen August Willemsen. Het verkoolde alfabet Paul de Wispelaere. Wereld van gisteren Stefan Zweig. Athenaeum Boekhandel Nieuwscentrum Spui. Schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen van Athenaeum Boekhandel.
Scheltema Boekverkopers sinds 1853.
Anti-memoires Herman van Rompuy. Droomopa Dolf Verroen. Een man die slaapt Georges Perec. De Dam Fred Feddes. Amsterdam en zijn iconen door de ogen van Nico Koster Nico Koster. Shortlist Amsterdam Famke Floor van Praag. Stadskookboek Amsterdam Mara Grimm; Liselore Chevalier.
Over ons.
Douwes Nieuwe Juridische Boekhandel DNJB.NL. Juridische en fiscale boeken die u nergens meer op voorraad vindt en die sinds het vertrek van Boekhandel Jongbloed meestal besteld moeten worden, vindt u juist wel in voorraad bij Douwes Nieuwe Juridische Boekhandel op de eerste etage van de winkel aan de Herengracht 60 in Den Haag.
De Nieuwe Juridische Boekhandel.
Onderdeel van Boekhandel Douwes. kies een rubriek. Arbeids en sociale zekerheidsrecht. Staats en bestuursrecht. Strafrecht en strafprocesrecht. alle boeken e-books. CAR-UWO Editie 2019/1. Paperback / softback. Levertijd: 5 tot 8 werkdagen. Between the Lines of the Vienna Convention? Kluwer Law International. Levertijd: 5 tot 10 werkdagen. Methoden van rechtswetenschappelijk onderzoek. Gijs van Dijck Thomas van Golen Marnix Snel. Boom Juridische uitgevers.
Jongbloed juridische boekhandel.
Vult u alstublieft onderstaande gegevens in om onze brochure in PDF-formaat te downloaden. Het downloaden start direct na het verzenden van deze gegevens. Het voordeel van Jongbloed. Al ruim 90 jaar dé expert in juridische vakliteratuur. Met Jongbloed altijd alle informatie onder handbereik.

Contacteer ons