Resultaten voor boeddhistische winkel amsterdam

 
boeddhistische winkel amsterdam
Jade House De Damstraatjes.
In de vitrines prijken vele moderne en traditionele sieraden van en met jade, zoals Aziatische karakters in goud, hangers en amuletten in de vorm van boeddhistische goden en oorbellen, ringen en armbanden waarin diamanten of edelstenen zijn verwerkt. De kleine winkel in de Oude Hoogstraat op een steenworp afstand van Chinatown heeft binnen de Vietnamese, Chinese en Indonesische gemeenschap in de loop der jaren een goede naam opgebouwd. Het familiebedrijf is namelijk dé specialist op het gebied van jade en oriëntaals goud. Klanten kunnen er terecht voor een deskundig advies en een betrouwbare én schitterende aankoop. Maandag 1300: 1745.: Dinsdag 1100: 1745.: Woensdag 1100: 1745.: Donderdag 1100: 1745.: Vrijdag 1100: 1745.: Zaterdag 1100: 1645.: contactgegevens Oude Hoogstraat 25. 1012 CD Amsterdam.
Home Kadam Chöling.
Op zaterdag 6 april en zondag 7 april geeft hij in Amsterdam onderricht over de Lamrim tekst: Een Lied gebaseerd op Ervaring. Voor meer informatie en/of om u aan te melden.: Download hier de flyer Bezoek Kyabje Ling Rinpochee 2019 of klik op de links onderaan dit bericht.
Oneindig Noord-Holland Biografie van een plek: Zeedijk 108-116 in Amsterdam Oneindig Noord-Holland.
Henko Dun met zijn vrouw en kinderen in hun winkel aan de Geldersekade hoek Stormsteeg. Beeld: collectie Stadsarchief Amsterdam. Uit de serie Amsterdamse Chinezen, gemaakt in opdracht van het Amsterdams Fonds voor de Kunst, foto Venus Veldhoen. Henko Dun met zijn vrouw en kinderen in hun winkel aan de Geldersekade hoek Stormsteeg. Biografie van een plek. De huidige He Hua tempel spreek uit: ggu ggwaa is een trekpleister voor toeristen en Chinese Nederlanders. Jaarlijks vind hier de vesak plaats, waarbij de geboorte, de verlichting en het overlijden van Boeddha worden gevierd. De vesak is één van de drie belangrijkste boeddhistische gedenkdagen.
Kashba Amsterdam.
Kashba started in the early sixties, when the very first Afghan coats were brought back to Amsterdam. We have been travelling extensively ever since, selecting our own import in countries all over Asia, mainly India, Nepal, Tibet, Burma and China.
Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Skilfull Means Vaardig Handelen nieuwe hertaling. 17.35 0.00 17.35. Leven in evenwicht. kunt ook bij ons terecht in onze fysieke winkel aan de Reguliersgracht 25 in Amsterdam voor een ruimer aanbod zoals wierook, etherische olie, boeken, windorgels, stenen, thanka's' etc.
Tribal Earth Lifestyle Spirituele Winkel.
Om gekoesterd te worden, te inspireren en om te delen. Aardemagie is dan ook meer dan een winkel of webshop, het is een manier van leven. Een mix van culturen en tradities die goed passen in de lifestyle van nu.
De winkel van Centrum de Roos Body and Mind Amsterdam.
In de winkel staan Boeddhabeelden en er hangen diverse thangkas Tibetaans Boeddhistische schilderingen. Volg je yogalessen dan kan je hier terecht voor matjes. Het aanbod aan meditatiekussens is groot. En je mag ze uitproberen in de stilteruimte, een voorbeeld van de ruimhartige service. Naast al de verrassende cadeautjes die je hier kunt vinden lijkt Winkel de Roos een mooie afspiegeling te zijn van wat er in de Roos gebeurt. Oase in de stad. De Roos wordt nog steeds grotendeels draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers. En die sfeer voel je meteen; het is een gewijde plek. Een oase in de stad. Centrum De Roos, PC Hooftstraat 183. Elke dag geopend. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor meer informatie. amsterdam body and mind De Roos restaurant spirituele Centrum vondelpark winkel.
Fiets reserveren Valkfietsen.nl.
Onze excuses voor het ongemakbr / /strong Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de beschikbare fietsen./p pKlik a hrefmailtosupport@valkenhorst.nl: titlehierhier/a" om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een reservering. Wij helpen u graag verder./p" data-node-Id93448" data-nocreditU" moet een tegoed van de kaart inzetten" data-loadingOphalen" van fietsen" data-loading-discountOphalen" van mogelijke korting" data-discounttextvan" value voor."
Zuiver Geluk Laat je inspireren en vind jouw geluk.
Zuiver Geluk biedt alles voor een lifestyle met meer geluk, rust, energie en overvloed! Zuiver Geluk heeft een community van professionals in de sector body-mind-soul waar je net die therapeut kunt vinden die bij jou past. In Amsterdam, Zwolle en Zutphen hebben we inspirerende conceptstores met allerlei leuke spirituele producten.
Winkel Nyingma Centrum Nederland.
wat is Boeddhistische Geschiedenis. Path of Beauty. wat is Path of Beauty. wat is Tibetaanse Taal en Literatuur. Ruimte Tijd Kennis Visie. wat is Ruimte Tijd Kennis Visie. Volle Maan Viering. De Winkel van het Nyingma Centrum is gevestigd op de begane grond van Nyingma Centrum Nederland. Adres: Reguliersgracht 25 te Amsterdam, om de hoek bij het Rembrandtplein.
medewerker Lotus Design winkel.
In de Lotus Design Winkel werken betekent dat je, samen met anderen, werkt aan je eigen ontwikkeling en ten bate van projecten ter ondersteuning van de Tibetaans Boeddhistische wijsheidstraditie. Opbrengsten van de Lotus Design Winkel gaan onder andere naar projecten zoals het Yeshe De Preservation Project.

Contacteer ons