Op zoek naar boeddhistische winkel amsterdam?

 
boeddhistische winkel amsterdam
Onze winkel in de Spuistraat Stichting Tibet Support Groep Nederland.
De producten in de Tibetwinkel komen uit Tibet, Nepal en India, uit verschillende Tibetaans Boeddhistische kloosters of gemaakt door Tibetaanse vluchtelingen die in Nepal of India wonen en werken. Zo is er geregeld wierook uit het Kopanklooster te vinden. Lees meer over de producten en over het Kopanklooster zelf. Producten die u in de Tibetwinkel vindt zijn onder andere gebedsvlaggen, klankschalen, wierook, sjaals, sieraden, boeken, kaarten, cds, kathas en malas. In de Tibetwinkel werken alleen vrijwilligers, een unicum, waardoor de gehele opbrengst naar de Tibetaanse zaak gaat. Bestelt u uw producten liever online? Ga dan naar onze webshop. Spuistraat 185 A. Open: maandag tot en met zaterdag 1300-1800: uur, zondag 1300-1700: uur. Wilt u misschien vrijwilliger worden bij de Tibetwinkel? Wij zoeken vrijwilligers voor de woensdag en de zondag. Vul ons contactformulier hier in. Recent Bekeken Producten. Armband Larimar 950., Meditatiekussen, yogakussen 3000, 3500., Wierook brander geschikt voor wierookpoeder 1250., Tibetaanse Wierook OM, Buddha, Medicijnboeddha, Meditation, Sandelhout, Green Tara 500., Sorig geneeskrachtige thee, luchtwegen of gewrichten 575., Buddha beeld, vier gezichten 2995., Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zoeken naar: Zoeken Recente artikelen. Tibetaanse middag in Nijmegen. 12 maart 1959. Fotos 10 maart: Brussel, Amsterdam en vlaggenactie.
Himalaya New Age Winkel Theehuis Unieke Winkeltjes.
Al meer dan 25 jaar vind je onze unieke boekwinkel in het hartje van Amsterdam: een oase van rust en inspiratie in het turbulente stukje stad tussen Centraal Station en de rosse buurt. Begonnen met drie planken boeken en achterin een galerie, is Himalaya inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spirituele boekhandels van Nederland. Sinds 1997 heeft Himalaya er een winkel bij.
Boeddhabeelden Het grootste aanbod oude, originele en antieke Buddha beelden Boedha beelden.
Hij heeft een mooi plaatsje gekregen bij ons in huis. Harry Wensink, Utrecht. Volg ons op Facebook en ontdek de verhalen over Boeddhisme, de beelden, nieuwe zendingen, speciale aanbiedingen en meer. 7416 ZB Deventer. Over de beelden. Boeddhisme in Birma.
De webwinkel voor Yoga, Spiritualiteit en Meditatie Yantra.
Dé Boeddha-winkel van het noorden Unieke producten op het gebied van spiritualiteit en de kunst van het leven. U hebt niets in uw winkelwagen. Energetische reiniging en bescherming in en rond het huis. Feng Shui, regenboog raamkristallen. Boeddhisme / mindfulness.
Spirituele winkel à la Tara spirituele webwinkel.
Bel ons 035 7852825 of mail ons info@alatara.nl. zoek hier een artikel. Spirituele winkel à la Tara voor de leukste cadeaus met betekenis, edelstenen, sieraden. Bloem des Levens. Betekenis Bloem des levens. Bloem des Levens artikelen. Het verhaal van Boeddha.
Au Bout du Monde.
Welkom in onze winkel. 1012 WJ Amsterdam. Au bout du monde is definitief gesloten. Vraag of bestelling? Vraag of bestelling. Au bout du monde is definitief gesloten. Reserveer je droomreis op Wishtrips.nl. Werk: Aandacht voor elk moment van de dag.
Lezersvraag: Leuke Thaise winkels in Amsterdam Thailandblog.
Op en nabij de Zeedijk in Amsterdam restaurantjes en tokos. In het centrum van Rotterdam, nabij de Markthal, is in de Pannekoekstraat, een hippe straat en een zijstraat van de gezellige Meent, een typisch Thais restaurant gedreven door een Thais echtpaar.
Zen.nl winkel alles voor meditatie meditatiekussen meditatiebankje japanse wierook boeken over zen en boeddhisme.
Zen Hart, Zen Geest. Normale prijs 2099, 10% Prijs 1889., Alle producten in de aanbieding. Op zoek naar een meditatiekussen, wierook, boeken over zen en boeddhisme, een klankschaal of boeddhabeeld? Completeer je meditatieruimte met zafu, zabuton, Japanse wierook, een wierookhouder, klankschaal of boeddhabeeld.
Oneindig Noord-Holland Biografie van een plek: Zeedijk 108-116 in Amsterdam Oneindig Noord-Holland.
Henko Dun met zijn vrouw en kinderen in hun winkel aan de Geldersekade hoek Stormsteeg. Beeld: collectie Stadsarchief Amsterdam. Uit de serie Amsterdamse Chinezen, gemaakt in opdracht van het Amsterdams Fonds voor de Kunst, foto Venus Veldhoen. Henko Dun met zijn vrouw en kinderen in hun winkel aan de Geldersekade hoek Stormsteeg. Biografie van een plek. De huidige He Hua tempel spreek uit: ggu ggwaa is een trekpleister voor toeristen en Chinese Nederlanders. Jaarlijks vind hier de vesak plaats, waarbij de geboorte, de verlichting en het overlijden van Boeddha worden gevierd. De vesak is één van de drie belangrijkste boeddhistische gedenkdagen.
Winkel Nyingma Centrum Nederland.
wat is Boeddhistische Geschiedenis. Path of Beauty. wat is Path of Beauty. wat is Tibetaanse Taal en Literatuur. Ruimte Tijd Kennis Visie. wat is Ruimte Tijd Kennis Visie. Volle Maan Viering. De Winkel van het Nyingma Centrum is gevestigd op de begane grond van Nyingma Centrum Nederland. Adres: Reguliersgracht 25 te Amsterdam, om de hoek bij het Rembrandtplein.
Contact Nederlands Soka Gakkai International Nederland.
1057 PP Amsterdam. Contact over Indigo abonnementen. Meest recente berichten. Discussieonderwerp februari 2017. Vergif omzetten in medicijn. Discussie januari 2017. Een visagiste voor vrede. Discussie december 2016. Discussie november 2016. Words of Wisdom. SGI Youtube channel. Boeddhistische Unie Nederland BUN.

Contacteer ons