Zoeken naar spirituele winkels amsterdam

 
spirituele winkels amsterdam
Frontier Bookshop.
Frontier Bookshop heeft een uitgebreid assortiment aan boeken, tijdschriften, DVDs, instrumenten en kristallen op het gebied van grensverleggende onderwerpen, zoals: Alternatieve geneeswijzen, Alternatieve gezondheid, New Age, Verloren beschavingen, Tesla en Vrije energie. De helft van het assortiment bestaat uit voedingssupplementen en superfoods. Hier vind je een overzicht van consulten, evenementen en activiteiten die regelmatig in de Frontier Bookshop worden georganiseerd. Liggen op infrarood mat. Bio resonantie met Thorsten Meininger. Egyptisch waarzeggen door Karin Konijn. consulten met helderziend en helderhorend medium Femmie Beverwijk. Handlezen en Numerologie door Brigitte Hanemann. Human Design coaching door Sonja Beijering. Coaching op basis van Human Design door Jan Groot. Gezichtsmassage door Tina Antman. Tarotconsulten door Kees Commandeur. Hawaïaanse Massage LomiLomi of OpuHuli. Energetische Reading en Healing door Lieke. Dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur. Zondagen: gereserveerd voor lezingen, workshops e.d. Frontier Bookshop ligt aan de rand van de Jordaan in Amsterdam vlakbij het Marnixbad en vijftien minuten lopen van het Centraal Station.
Oberon Crystal Energy Pijnacker Duikersloot 119 cursussen, workshops, edelstenen, astrologie, klankschalen aromatherapie verkoop en advies o.a. sieraden en edelstenen.
Cursussen en workshops op het gebied van de helende werking van edelstenen en mineralen, waarbij vooral het voelen en mediteren met edelstenen voorop staat. Workshops op het gebied van aromatherapie en klankschalen. Edelsteendagen waarbij je advies kunt krijgen over de helende werking van edelstenen en mineralen en waarbij het mogelijk is om deze stenen aan te schaffen.
Winkel, Boeken, Souvenirs Museumplein Amsterdam, Spiritual Gift shop-de Roos.
Adres: De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam. ingang Vondelpark, eerste verdieping. EEN RIJKE KEUS! Onze sfeervolle winkel heeft de mooiste artikelen.: Stenen mineralen, boeken, yoga mediatie, klankschalen, thingshas, wierook, essentiële oliën, natuurlijke verzorging, sieraden, inspirerende ansichtkaarten, malas, zoutlampen, dromenvangers, pendels, boeddhistische en hindoeïstische beeldjes. Onlangs zijn wij een afdeling sjamanisme gestart. Wij gaan voor eerlijke leveranciers die met toewijding hun producten verhandelen en produceren. Onze wieroken en verzorgingsproducten zijn natuurlijk. Onze sjamanistische artikelen bezield. Ons team licht je met plezier voor, en staat open om van je te leren! Alle stenen en mineralen worden met zorg uitgezocht bij onze leveranciers. We bieden ze aan in ruwe vorm, getrommeld, geslepen en verwerkt als sieraden. Ze komen van over de hele wereld, onder andere uit Uruguay, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Namibië, Congo, De Himalaya, Madagascar en Tsjechië. Klik hier voor de verschillende soorten. SYLVIA: STERRENBEELD VISSEN. Sylvia Zwijnenburg geeft iedere eerste maandag van de maand informatie over sterrenbeelden en bijpassende edelstenen. Credit video: Salto Tv, Pareltjes in de Stad. De sieraden van Sylvia Atelier Oogh zijn verkrijgbaar in de winkel van de Roos! Wij ondersteunen je yoga en zitactiviteiten graag! Alle soorten yogamatten, yogakussens, meditatie.
Veelgestelde vragen Bionext.
De Dierenbescherming vindt biologische landbouw de meest diervriendelijke vorm van landbouw, wat u kunt zien aan de 3 sterren gezien op hun Beter Leven'-label. Ook voor de wilde dieren zoals vlinders, vogels en kleine zoogdieren, is de biologische landbouw vriendelijker.
Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op indien nodig. Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam. De conceptstudio is een winkel op het gebied van body, mind, soul en lifestyle. Kom langs, laat je inspireren en vind jouw geluk! De Zuiver Geluk Conceptstudio is een winkel met body-mind-soul en spirituele artikelen zoals stenen en mineralen, klankschalen, engelenkaarten, boeken en inspirerende kadoartikelen.
De leukste spirituele winkel online Webshop Dagelijkse Gedachte.
Daarom noemen we ons de leukste spirituele winkel. Onze inkopers richten niet zich alleen op de vaste themas als chakras, engelen en boeddhas, maar wij verkopen in Webshop Dagelijkse Gedachte ook een tassenhanger met een spirituele vlinder. Of bijvoorbeeld onderzetters met bijzondere citaten.
Uitgeverij Hajefa: Links.
Uitgeverij Hajefa kan de volgende sites aanbevelen.: Winkels die de uitgaven van Uitgeverij Hajefa verkopen. Alkmaar: Feijn Retail. Amsterdam: Boekhandel Hoogstins. Asten: De Kiem. Baarn: De smaak van Echt. Bennekom: Boekhandel Novita. Breda: De Maretak. Drachten: Spirituele Winkel Inspiratie. Dokkum: Boekhandel Schaaf.
Margriet Rijsenbrij.
U bent van harte welkom in ons sfeervolle spirituele centrum voor lichamelijke en geestelijke balans. Welkom op de site van Nieuwste Tijd en met name op de pagina die over mij gaat. Maar wie ben ik? Mijn naam is Margriet Rijsenbrij, geboren in 1957 in Amsterdam en ik ben de oprichtster van winkel en Centrum Nieuwste Tijd.
Edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden, kralen, cabochons, facet Spiritual Garden.
De Meru piramide is een lichtenergie instrument voor in huis, op het werk, op een altaar of in een spirituele ruimte. Meru piramide middel. Lapis lazuli stimuleert wijsheid en intellectuele vaardigheden, harmonieuze relaties en vriendschappen en spirituele ontwikkeling. Gouden 14k hanger lapis lazuli ovaal 10 x 8 mm.
Asian Spirit, al 90 jaar een begrip in Amsterdam.
U komt de èchte winkel van Asian Spirit tegen op de eerste verdieping in de Damstraat op nummer 7 in het centrum van Amsterdam. Op de begane grond zit nog een winkel. Deze heet Fantasyshop Chimera en verkoopt allerlei fantasie artikelen.
Lotus-Design, winkel en bedrijf voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Pashmina geweven sjaal, abrikoos. Pashmina omslagdoek, naturel kleurig. Dharma Yoga boeken. Skilfull Means Vaardig Handelen nieuwe hertaling. 17.84 0.00 17.84. Kum Nye Tibetaanse yoga deel 1 2 in een. Kum Nye De betekenis van vreugde, de betekenis. Leven in evenwicht.

Contacteer ons