Meer resultaten voor meditatie winkel

 
meditatie winkel
De Heremiet De spirituele winkel van Eindhoven.
De Heremiet staat voor zelfontwikkeling en gezondheid. Dat zag je vroeger in de winkel, dat zie je nu bij de activiteiten. De gezondheid zie je momenteel vooral terug in de lezingen en in de vegetarisch-biologische lunch die we verzorgen bij activiteiten. We houden rekening met gerechten en gebak voor mensen die glutenarm, suikervrij en melkvrij willen eten. De Heremiet is de aangewezen plaats om ondersteuning te vinden voor rust en bezinning, zowel voor jezelf als voor anderen. Een druppel tederheid is meer dan geld en macht. 432Hz aandacht adem ademwerk astrologie bewustzijn chakra chakra's' consult creatiespiraal energie experience familie opstellingen gezondheid healing intuïtie kennismaking kennismakingsconsult klankschalen kracht les leven lezing lichaamswerk massage meditatie medium muziek ontmoeting ontspannen ontspanning reading rebirthing rust systemisch werk Tai Chi tantra verantwoordelijkheid vreugde vrijheid vrouwen workshop yoga zaal zelfzorg.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Yoga, zingen, mediteren Muziek, kunst, consulten, lezingen, workshops, en veel meer! Kijk in de agenda of loop gewoon binnen Je bent altijd welkom.
Spirituele Winkel IM.
Onder deze noemer staan bij ons producten als meditatiekussens, yogamatten, meditatiebankjes, geurkaarsen, dromenvangers en lifestyle producten. Spirituele winkel IM is vooral geïnspireerd op de boeddhistische spiritualiteit, u zult hier ook veel invloeden van terug zien in de producten die wij verkopen.
Ananda Nieuwetijdswinkel in Haarlem Spiritualiteit en Bewustwording Ananda.
Wij zijn zeer trots op Ananda met haar gezellige sfeer en herkenbare wierook-geur, maar onze andere trots is de webshop, waarop zeer veel artikelen zijn te vinden. Ook ontvangen wij met regelmaat spirituele consulenten in de winkel die u met plezier te woord staan.
Meditatiekussens rond NewAgeWinkel.nl.
Dagelijks zijn er Kaartlegsters, Mediums en Paragnosten te gast in onze winkel te Rotterdam Wilt u langskomen voor een consult? bel eerst even met 010-4520853 of kijk op www.chandani.nl. Wij zijn aangesloten bij.: Meditatiekussens rond Average 4.0 / 5 Based on 1 ratings and 1 customers advices.
LA COLOMBE SPIRITUELE WINKEL HEMELRIJK ARNHEM.
La Colombe, een winkel vol inspiratie, reflectie en beleving. Al 24 jaar de spirituele winkel in het Hemelrijk, hartje Arnhem. Door velen een oase van rust genoemd; een plek om te zijn. Een greep uit onze collectie: mineralen, edelstenen en sieraden, kaarten.,
Home.
Sieraden, sjaals en tassen. Papier en muziek. Nu in de winkel. Bohemian Fair Trade. Zwijn, kraanvogel, gnoe. Nog meer Seepje. Schenking Voedselbank Zoetermeer. Vrijwilligerswerk bij de Wereldwinkel. Besteden winst 2016. Prijsuitreiking Wereldwinkel Zoetermeer. Oktober Kunstmaand Terra Art 2016. Wereld waterdag 2015.
Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Hartelijk welkom in onze Lotus Design Winkel in het centrum van Amsterdam aan de Reguliersgracht 25. In onze winkel v erkopen we Meditatie en Yoga spullen van o.a. ons eigen merk Lotus Design, daarnaast importeren we mooie producten uit Nepal zoals pashmina, klankschalen, wierook etc.
Meditatie.
Meditatie bestaat uit een driedeling; concentratie, meditatie en contemplatie. Hierdoor ontstaan scherpere inzichten en brengt de geest tot rust met als gevolg kalmte, harmonie en inzicht. Mediteren betekent lang in dezelfde houding zitten waardoor het lichaam zich ongemakkelijk kan gaan voelen.
Shop Koop je abonnement of yoga artikelen bij Yoga Innerwork Haarlem.
Deze bonnen kunnen geprint worden en zo worden aangeboden. Ook kunnen de cadeaubonnen op een gewenste datum per email aan de ontvanger worden verstuurd, leuk als verrassing voor b.v. Yoga / Meditatie Producten. We hebben in onze winkel ook een aantal yoga/medtatie producten in de verkoop.
Winkel Nyingma Centrum Nederland.
Op maandag is de winkel gesloten. Zowel in de winkel als in onze webwinkel zijn alle producten van Lotus Design verkrijgbaar, zoals diverse soorten meditatie en yoga kussens en matten, Wij nemen graag de tijd om advies te geven en je te helpen met het kiezen van een geschikt meditatie kussen of bankje.

Contacteer ons