Resultaten voor meditatie winkel

 
meditatie winkel
Spirituele Winkel IM.
Onder deze noemer staan bij ons producten als meditatiekussens, yogamatten, meditatiebankjes, geurkaarsen, dromenvangers en lifestyle producten. Spirituele winkel IM is vooral geïnspireerd op de boeddhistische spiritualiteit, u zult hier ook veel invloeden van terug zien in de producten die wij verkopen.
Mindfullness-meditatie: Ki-Line.nl, de meest complete esoterie winkel voor new-age artikelen zoals boeddha's, wierook, inzichtkaarten, kristal, mineralen.
De meditatietimer draagt zorg voor uw tijdsafbakening. Ervaar de steun van de meditatie timer door deze in te stellen op de gewenste meditatie tijd. Stel de meditatie timer op de gewenste tijd in, druk op aan" en even later hoort u de eerste 3 gongslagen.
Spirituele winkel Inspiratie succes in Bolsward De Groene Linde.
Spirituele winkel Inspiratie www.inspiratie.info is de online spirituele webwinkel van Inspiratie in Bolsward, zij leveren sinds 2002 vanuit hun fysieke winkel diverse spirituele artikelen met veel plezier aan klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarmee zijn ze een van de vele winkels in Nederland die onze producten verkopen.
Wereldwinkel-webshop voor fairtrade cadeau's' van Wereldwinkel Den Bosch Wereldwinkel Den Bosch Fairtrade cadeau's' voor jong en oud.
Overpot 5 extra large ALLEEN AFHALEN. Handbeschilderde geglazuurde overpot in kleurrijke patronen. Elke pot is uniek. De gebruikte kleuren en patronen kunnen dus iets afwijken, echter de afgebeelde pot geeft wel een goede indruk van de aard van het product.
Yogawinkel Den Haag Yogisha.
Op 19 december 2015 opende ze haar tweede winkel in het creatief en upcoming hart van Den Haag: het Zeeheldenkwartier. Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft zijn geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Yogisha biedt de unieke combinatie van online én offline winkelen. Naast onze webshop kunnen klanten in onze winkels de yogamatten voelen, yogakleding passen en advies krijgen van ons ervaren personeel om zo tot de juiste aankoop te komen. Tot ziens in dé yogawinkel van Den Haag! Prins Hendrikstraat 138. 2518 HX Den Haag. Telefoon: 070 8701894. maandag t/m zaterdag van 1100: tot 1800.: Tram 3 16, halte Van Speijkstraat. Voor de deur is altijd wel plek. OVER DE EIGENARESSE. Dominique Brandsma: Tijdens" mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.
Patipada Meditatie Yoga artikelen en Yogakleding Patipada.
Naast yoga en meditatie artikelen kunt u ook andere spirituele en boeddhistisch gerelateerde producten kopen, waaronder tassen met boeddhistische symbolen, wierook, beeldjes en een groot assortiment woonaccessoires. Naast yogakleding kunt u ook traditionele Nepalese of Tibetaanse kleding in onze webshop kopen.
Spirituele Winkel Arnhem Happy Spirit.
Zelf vinden wij dat er een helende energie hangt die je simpelweg eens gevoeld moet hebben. Happy Spirit is meer dan een winkel en webshop. Onze filosofie bestaat er uit dat we proberen spirituele spullen wij noemen dat Spiritualia betaalbaar aan te bieden.
LA COLOMBE SPIRITUELE WINKEL HEMELRIJK ARNHEM.
La Colombe, een winkel vol inspiratie, reflectie en beleving. Al 24 jaar de spirituele winkel in het Hemelrijk, hartje Arnhem. Door velen een oase van rust genoemd; een plek om te zijn. Een greep uit onze collectie: mineralen, edelstenen en sieraden, kaarten.,
Jaartraining Spiritualiteit Caroline Bun Coaching Healing.
Een ontmoeting van een 15, uur. De volgende stap is Van Gedachten naar Gevoel, vier bijeenkomsten waarin je je eigen gevoelsleven leert kennen, doorbreekt waar het nog stagneert, emoties verwerkt en je keuzes, handelen en communicatie op je gevoel gaat baseren.
spirituele winkel spirituele winkel amsterdam meditatie winkel.
Zowel in de winkel als in onze webwinkel zijn alle producten van Lotus Design verkrijgbaar, zoals diverse soorten meditatie en yoga kussens en matten, Wij nemen graag de tijd om advies te geven en je te helpen met het kiezen van een geschikt meditatie kussen of bankje.
Zen.nl winkel alles voor meditatie meditatiekussen meditatiebankje japanse wierook boeken over zen en boeddhisme.
MEDITATIEKUSSENS / ZAFU. Een goed kussen voor het mediteren is als goede schoenen voor het hardlopen. EEN BRON VAN INSPIRATIE, ZOWEL OP HET WERK ALS THUIS. Hét instrument om vanuit rust, op efficiënte wijze meer openheid, creativiteit en diepgang in conversaties te brengen.

Contacteer ons