Resultaten voor meditatie winkel amsterdam

 
meditatie winkel amsterdam
Winkels en Uitgeverij Tibetaans boeddhisme.
Winkel en Uitgeverij. BoeddhaBoeken.nl online boekwinkel met een groot assortiment boeddhistische boeken en artikelen. Maitreya uitgeverij contactgegevens en fondslijst. Website inhoud/Site Map. Zie ook, see also.: Home Vorige pagina Top van de pagina. Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme.
Meditatiewinkel: benodigdheden voor yoga, meditatie en mindfulness ProYoga.
In dit speciaal gemaakte overzicht van artikelen bij Bol.com vind je met name boeken, CD's' en DVD's' voor meditatie en mindfulness.: boeken over meditatie van onder meer Eckhart Tolle, Elleke van Kraalingen, Sogyal Rinpoche, Thich Nhat Hanh en de Dalai Lama.
spirituele winkel amsterdam.
Persoonlijke groei en bewustwording. Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal. Hartelijk welkom in onze Lotus Design Winkel in het centrum van Amsterdam aan de Reguliersgracht 25. In onze winkel v erkopen we Meditatie en Yoga spullen van o.a.
Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
kunt ook bij ons terecht in onze fysieke winkel aan de Reguliersgracht 25 in Amsterdam voor een ruimer aanbod zoals wierook, etherische olie, boeken, windorgels, stenen, thanka's' etc. Een overzicht vindt u hier. Betaalwijze en retour. Op een steenworp afstand van het Rembrandtplein. Bekijk in Google Map. Meditatiekussen halve maan.
Tribal Earth Lifestyle Spirituele Winkel.
Om gekoesterd te worden, te inspireren en om te delen. Aardemagie is dan ook meer dan een winkel of webshop, het is een manier van leven. Een mix van culturen en tradities die goed passen in de lifestyle van nu.
Yoga kleding van Yoga Specials Yoga Specials.
Bij Yogaspecials kan je ook terecht voor de mooiste yogamatten, yoga towels, yogatassen, spirituele sieraden, meditatie en bijzondere oogkussens. Naast een webshop hebben we ook 2 mooie yoga winkels in Leiden en Haarlem. Yoga Specials is de yogawinkel van Leiden. Kom langs op Langebrug 73, Leiden. We zijn open van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00uur. De Yoga Specials yoga winkel Haarlem vind je op Kleine Houtstraat 92, Haarlem. Open van woensdag t/m zaterdag vanaf 11 uur. Onze merken yogakleding: Filippa K 10Days Amsterdam alleen yogawinkel Haarlem Mandala Yoga Democracy DEHA We'ar' tEEKi prAna TOYoga Asquith Manduka Rohnisch Rumi X Active Wear Wellicious.
Ladonna.
en nog veel meer. Achterin onze winkel kun je in een relaxte sfeer koffie en thee drinken. Je eigen broodje/taartje meenemen is geen probleem. Aan de Keukentafel kun je gebruik maken van gratis WiFi. In de workshopruimte is er plek voor 9 personen.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Dille Kamille is een keten en zit ook in andere steden. Tara Boeddha winkel, Krommestraat 16, 3811 CC, tel033-4450090.: Dit wat Oosters ingestelde winkeltje heeft een boekenafdeling met veel boeken over divinatie, meditatie en chakra's. Verder hebben ze tarotsets en pendels, edelstenen, wierook, wierookbranders, hangers en beeldjes.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Yoga, zingen, mediteren Muziek, kunst, consulten, lezingen, workshops, en veel meer! Kijk in de agenda of loop gewoon binnen Je bent altijd welkom.
Home, Welkom bij Olyah, Spirituele winkel, edelstenen Reiki Olyah. edelstenen, cadeaus, Reiki, webwinkel, Amsterdam, Zwolle.
Of bent u opzoek naar lichamelijke geestelijke ontspanning? Zoek dan niet verder, u bent in de juiste winkel bij Olyah in Amsterdam voor al uw Magische cadeaus. Wij hebben de mooiste edelstenen, mineralen en edelsteen sieraden voor u geselecteerd met uitgebreide uitleg over de werking van edelstenen. In ons uitgebreide assortiment kunt u ook meditatie artikelen, boeddha's, chakra producten en nog veel meer Gifts for the soul vinden.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons