Resultaten voor meditatie winkel amsterdam

 
meditatie winkel amsterdam
De webwinkel voor Yoga, Spiritualiteit en Meditatie Yantra.
Energetische reiniging en bescherming in en rond het huis. Feng Shui, regenboog raamkristallen. Boeddhisme / mindfulness. Bormans positieve psychologie. Gezondheid / voeding / beweging. Diverse boeken, een greep uit onze kasten. Boeken voor kinderen. Meditatiekussens / bankjes. Meditatiekussens halve maan.
Yogawinkel Amsterdam Yogisha.
In onze nieuwe, ruimere winkel konden we ons assortiment hoogwaardige yogakleding, matten, props en accessoires uitbreiden. Kortom, een nog completer aanbod van essentials for the yoga lifestyle! Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft zijn geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Yogisha biedt de unieke combinatie van online én offline winkelen. Naast onze webshop kunnen klanten in onze winkels de yogamatten voelen, yogakleding passen en advies krijgen van ons ervaren personeel om zo tot de juiste aankoop te komen. Tot ziens in dé yogawinkel van Amsterdam! 1072 GL Amsterdam. Telefoon: 020 6640743. maandag t/m vrijdag 1100: tot 1900.: zaterdag 1100: tot 1800.: Tram 3, 12 24: halte Ferdinand Bolstraat. Op de Ceintuurbaan kun je van 900-1800: voor 10 cent per uur parkeren. OVER DE EIGENARESSE. Dominique Brandsma: Tijdens" mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.
Zen.nl winkel meditatiekussen, wierook, zen en boeddhisme.
Zit je goed? MEDITATIEKUSSENS / ZAFU. Een goed kussen voor het mediteren is als goede schoenen voor het hardlopen. Kom je eten? Alles voor een stijlvol gedekte tafel. Meditatiekussen NL basic. Meer zen, minder bubbels. Klankschaal set 84, cm Japan.
Linkshandig? De officiële Linkshandigen Winkel van Nederland en België.
De Linkshandigen Winkel wil het leven van linkshandigen een beetje beter maken. Met ons uitgebreide en met zorg samengestelde assortiment proberen we je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle artikelen in de linkhandigenshop zijn getest en gebruiken wij zelf ook.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie. Bezoek ook onze winkel in de Frits Ruysstraat 32-A.
Meditatiewinkel: benodigdheden voor yoga, meditatie en mindfulness ProYoga.
In dit speciaal gemaakte overzicht van artikelen bij Bol.com vind je met name boeken, CD's' en DVD's' voor meditatie en mindfulness.: boeken over meditatie van onder meer Eckhart Tolle, Elleke van Kraalingen, Sogyal Rinpoche, Thich Nhat Hanh en de Dalai Lama.
Zuiver Geluk Conceptstudio Amsterdam.
Yoga en meditatie artikelen. DE TREK BAREFOOT. RUIMTE TE HUUR. Werken met Zuiver Geluk. Welkom bij Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam. De Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam is een winkel op het gebied van body, mind, soul en lifestyle en is gevestigd in Hartje Jordaan in de Tweede Anjeliersdwarsstraat 22.
Gymnastiek en yoga voor kinderen Kidsproof Amsterdam.
Gymnastiekvereniging Amsterdam Zuid biedt meerdere soorten gym voor jong en oud! MA78 is een winkel, huiskamercafé, werkplek, speelruimte en workshopruimte onder één dak! SALTO in Oost. Hou jij wel van rennen, radslagen maken en springen? En wil je dat doen bij een gezellige vereniging?
Au Bout du Monde.
Welkom in onze winkel. 1012 WJ Amsterdam. Au bout du monde is definitief gesloten. Vraag of bestelling? Vraag of bestelling. Au bout du monde is definitief gesloten. Reserveer je droomreis op Wishtrips.nl. Werk: Aandacht voor elk moment van de dag. Vrijen met God. Violet Flame to Heal Body Mind and Soul. Verdiep je mindfulness: Een stap verder op de weg van meditatie.
Mystiek.
Yoga en Meditatie. Tibetaans / Nepalese artikelen. Bel en Dorje. Decoratie en kleinmeubilair. Kussens / onderzetters. Tingshas en cimbalen. Yoga en Meditatie. Yogamatten 6mm TPE Love generation. Manduka Pro 6mm. Manduka PROlite 4.5mm. Manduka eKO Superlite Travelmat. Yoga en Yogini.
Yogisha De Yogawinkel van Nederland Yogisha.
Het juiste meditatiekussen. Het juiste meditatiekussen is stevig en heeft een goede hoogte. De bekleding is supersterk. De meeste meditatiekussens zijn rond. Het klinkt allemaal eenvoudig; toch is er wel wat meer over te zeggen. Lees meer 08/05/2018. Adres Ceintuurbaan 306, 1072GL Amsterdam.

Contacteer ons