Op zoek naar meditatie winkel amsterdam?

 
meditatie winkel amsterdam
Kom naar de Happinez Kristallen Giftshop in de 9 Straatjes 18 t/m 23 december.
In de week voor Kerst, van 18 t/m 23 december, opent Happinez in de 9 Straatjes van Amsterdam de eerste Kristallen Giftshop van Nederland. Dé plek om cadeautjes met een vleugje magie te kopen voor je vriendinnen, je moeder, zus of lief.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Yoga, zingen, mediteren Muziek, kunst, consulten, lezingen, workshops, en veel meer! Kijk in de agenda of loop gewoon binnen Je bent altijd welkom.
Hopi Navajo Specialist in Native American Art.
Tribal Earth Lifestyle Spirituele Winkel.
Home en Living. Yoga en Mediatie. Tribal Fashion More. De winkel in Eemnes. Handgemaakte zilveren tribal sieraden met echte edelstenen. Aardemagie, de weg naar Tribal Earth Lifestyle. Tribal Art gemaakt bij Marike's' Creations. Grote natuurlijke collectie smudge wierook producten. De shop in Eemnes. Home en Living. Yoga en Mediatie.
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Akasha van den Berg. ZIJN met wat IS in Bussum. Bezinningsbijeenkomst: Het Hemelschip vaart uit. Groepshealing op afstand met Engelen. thuis, lekker vanuit je eigen ontspannen plekje een healing. Meditatie avonden in Amsterdam Oud West. Jeroen de Bruin, Leraar Zijnsoriëntatie.
voor de mooiste milieuvriendelijk yoga artikelen Ecoyogi.com.
Ecoyogi is een online yoga winkel voor bewuste yogis die op zoek zijn naar milieuvriendelijke en duurzame yoga en meditatie artikelen. De collectie van Ecoyogi bestaat niet alleen uit yogamatten, maar ook uit uit eco en milieuvriendelijke yoga en meditatie artikelen zoals yogatassen, yoga handdoeken, bolsters, meditatiekussens en meditatiematten.
Internet, televisie, vast bellen en mobiel met 4G netwerk KPN.
Slechte wifi-verbinding in sommige delen van je huis? Met de Wifi Tuner van KPN is dat verleden tijd. Je kunt dan zelf overal de wifi check doen én de wifi-kwaliteit in elke ruimte verbeteren! Doe de check. Instellingen en problemen. Vind een winkel.
Nyingma Centrum Nederland Vrijwilligersvacaturebank.nl.
Je mag ook meedoen met de dagelijkse open lessen Kum Nye Yoga en/of meditatie. 30 dagen geleden. Medewerker Tibetaanse kunst. Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans Boeddhistisch Centrum in hartje Amsterdam. Er vinden allerlei activiteiten plaats op het gebied van cursussen en retraites, kunstprojecten, naaien van meditatiekussens, en matten, naaien van gebedsvlaggen en we hebben een winkel.
Zuiver Geluk Conceptstore Zwolle.
Stenen en mineralen. Yoga en meditatie artikelen. Diny van den Berg. Rebalancing praktijk Dick Tulen. WERKEN MET ZUIVERGELUK. Start je eigen winkel. Start of promoot je eigen praktijk. Eigen producten verkopen. Zoeken naar: Zoeken Social Media. Welkom bij Zuiver Geluk conceptstore Zwolle.
spirituele winkel amsterdam.
Persoonlijke groei en bewustwording. Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal. Hartelijk welkom in onze Lotus Design Winkel in het centrum van Amsterdam aan de Reguliersgracht 25. In onze winkel v erkopen we Meditatie en Yoga spullen van o.a.
Lotus Design, winkel en bedrijf voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Kum Nye Tibetaanse yoga deel 1 2 in een. Leven in evenwicht. Skilfull Means Vaardig Handelen nieuwe hertaling. 17.35 0.00 17.35. kunt ook bij ons terecht in onze fysieke winkel aan de Reguliersgracht 25 in Amsterdam voor een ruimer aanbod zoals wierook, etherische olie, boeken, windorgels, stenen, thanka's' etc.

Contacteer ons