Resultaten voor spirituele winkel tilburg

 
spirituele winkel tilburg
Spiritual Balance centrum voor spiritualiteit, gezondheid en wellness in de Hoeksche Waard.
Aandacht, betrokkenheid, gezelligheid, een fijne sfeer; de kernwoorden van ons plezierige en inspirerende spirituele centrum met new" age" en reformwinkel, stoelmassagepraktijken, alternatieve therapieën, cursussen intuitieve en persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie, dans workshops in Strijen nabij Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht op het prachtige eiland de Hoeksche Waard Zuid-Holland. de grootste nieuwetijds en natuurwinkel in de hoeksche waard. Geopend: di t/m za 09.30 uur 17.00 uur. Nu ook reform/natuurvoeding! verkooppunt vegetarische slager. Klik hier voor de assortimentslijst. elke dag yoga, dans, meditatie. Nu verkrijgbaar in de winkel: gojibessen, incabessen, cacaopoeder, speltmeel, chiazaden, gedroogde groente, gedroogd fruit en dergelijke.
Spirituele hulp bij relatieproblemen, persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Tilburg / Brabant.
Pleïade Tilburg Winkels in Wijsheid.
In onze folderwand achter in de winkel vind je informatie over veel praktijken en opleidingen op het gebied van zingeving en gezond leven. Je bent van harte welkom! Pleïade Nieuwlandstraat 36 5038 SP Tilburg 013 5361286 info@pleiadetilburg.nl www.pleiadetilburg.nl www.facebook.com/pleiadetilburg. Search for: Search.
Wierook winkel Tilburg Chandani New Age.
Waar persoonlijke aandacht heel gewoon is. Wierook winkel Tilburg. Wierook Winkel Tilburg. Alle soorten Wierook koop je voordelig en snel bij www.NewAgeWinkel.nl. de New Age Winkel voor de regio Tilburg met een grote collectie Wierookstokjes en Wierookkegeltjes. Alle wierook direct uit eigen voorraad leverbaar!
Inloop bij Pleiade in Tilburg spirituele winkel met boeken, instrumenten.
Inloop bij Pleiade in Tilburg spirituele winkel met boeken, instrumenten. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Inloop bij Pleiade in Tilburg spirituele winkel met boeken, instrumenten. Georganiseerd door Soundfulness in de Educatie.
spirituele webwinkel groothandel spirituele producten spirituele winkel tilburg.
De cadeauwinkel in spirituele zaken Pleïade die sinds 1989 in de Willem II straat zat, is nu verhuisd naar de Nieuwlandstraat 36. spirituele winkel nijmegen. spirituele winkel hilversum. spirituele winkel groningen. spirituele winkel drachten. spirituele winkel den bosch. spirituele winkel tilburg.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
De nieuwetijdswinkel waar persoonlijke aandacht heel gewoon is! New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Dit is oficieel een spirituele cadeauwinkel met vooral een breed scala aan stenen, wierook en boeken, maar ook is er een heksenafdeling en een maandelijks heksencafé. Zowel de winkel als het heksencafé zijn niet specifiek Wicca, maar verwelkomen alle spirituele paden.
Pleïade openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Wil je op de hoogte gehouden worden van hun activiteiten, meld je dan in de winkel aan voor hun digitale nieuwsbrief. 13.00 18.00 uur. 1000: 18.00 uur. 1000: 18.00 uur. 1000: 18.00 uur. 1000: 18.00 uur. 10.00 17.30 uur. 12.00 17.00 uur. Dit is er te doen tijdens de boekenweek in Tilburg.
Nieuwlandstraat Tilburg.
Spirituele winkel, boekhandel, biologisch eten en drinken, edelstenen, klankschalen, meditatie, yoga, massage, boeddhisme, meditatiekussens, yogamatte. Nieuwlandstraat 36, Tilburg. Ad Jansen Zoon Naaimachines. Al sinds 1963 is aan de Nieuwlandstraat in Tilburg de naaimachinezaak Ad Jansen Zoon te vinden. Nieuwlandstraat 26, Tilburg.
Pleïade, inspiratiewinkel met bio-café Dwaalgebied Tilburg 013 Straatjes.
De winkel zet zich in voor een eerlijke wereld, wat inhoudt dat alle verkochte producten FairTrade zijn. Het is hun streven om te zorgen dat alle mensen die betrokken zijn bij het gehele productieproces van de artikelen in de winkel eerlijk worden betaald. Ook kun je er op rekenen dat alles milieuvriendelijk is. Ben je nog niet zo thuis in het spirituele maar wil jij wel graag kennis maken met deze levenswijze? Reken er dan maar op dat de deskundige dames jou ongedwongen zullen helpen. Hongerig geworden van al dat moois? Het Bio-café serveert dagverse lunches, taart en Pleiade energy-drink met vers fruitsap en tarwegras. Alle producten, van de heerlijke taarten tot de lekkere drankjes, zijn biologisch, lokaal geteeld en ook nog eens door het personeel zelf bereid. Op zondag kun je in het café ook terecht voor een high tea, de hele week voor een biologische brunch. Nieuwlandstraat 36 5038 SP Tilburg.

Contacteer ons