Resultaten voor spirituele winkel haarlem

 
spirituele winkel haarlem
Aressen van spirituele winkels en esoterische boekhandels in Noord-Holland.
Als je voor iemand anders of jezelf? een origineel cadeautje zoekt, dan kan een bezoekje aan een Spirituele Winkel of een esoterische boekhandel veel inspiratie geven. Maar weet jij welke Spirituele Winkels of Esoterische Boehandels bij jou in de buurt zijn?
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Bijna elke dag kun je in het Theehuis terecht voor korte inloopconsulten op allerlei gebieden zonder afspraak! De experts zijn onafhankelijk en je betaalt een kleine vergoeding. Haal een kop thee, schuif aan en leer meer over jezelf! THEEHUIS MET TERRAS IN HET VONDELPARK. SOUVENIRS BOEKEN: SPIRITUELE GIFTSHOP.
Nieuwetijdswinkel Ananda gaat stoppen Haarlems Weekblad.
09-09-2018, 1158: Van de redactie. HAARLEM Een voor velen vertrouwde winkel in de Gierstaat verdwijnt eind dit jaar uit het straatbeeld. Na 27 jaar sluit Ananda Nieuwetijdswinkel eind dit jaar haar deuren. Eigenaren Laurens en Els Stokhof gaan met pensioen en hebben door omstandigheden geen opvolgers kunnen vinden. Zondag 2 september begint daarom de uitverkoop, die tot eind december duurt. De medewerkers en de eigenaren van de winkel hadden graag gezien dat deze spirituele speciaalzaak nog langer zou voortbestaan.
Gezondheidszorg Therapeuticum Haarlem in Haarlem.
Het Therapeuticum Haarlem is een gezondheidscentrum waarin huisartsen en therapeuten samenwerken. De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele gezichtspunten vanuit de antroposofie. Het Therapeuticum Haarlem is een gezondheidscentrum waarin huisartsen en therapeuten samenwerken.
Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Met de opbrengst van de winkel dragen we bij aan het behoud van de oude tibetaanse cultuur. Onze kosten houden we laag doordat onze winkel en webwinkel door een enthousiast team van vrijwilligers gerund wordt. Wij verheugen ons over uw bezoek aan de winkel!
Boekhandel de Wijze Kater Zingeving Spiritualiteit.
Dan heten wij u van harte welkom bij de webwinkel van de Wijze Kater. De Wijze Kater is al meer dan 30 jaar een van de meest toonaangevende winkel voor boeken in Nederland op het gebied van esoterie, spiritualiteit, wereldreligies en psychologie.
5Hoek Haarlem Ananda NieuwetijdswinkelAnanda New Age shop 5Hoek Haarlem dat mag u niet missen!
Een ruim aanbod spirituele muziek, dvds en boeken maakt de winkel compleet. Colofon uitgave van: Vereniging 5hoek Haarlem / redactie: Erik Brunekreef, Gerrit Jan Epskamp/ ontwerp/productie: www.ttontwerp.nl / fotografie: Jan Luitjes, coverbeeld Sandra van de Putte / Vertalingen: Marijke Overdorp / Website techniek en realisatie: FBI Design / contact / interesse: 5hoekhaarlem@gmail.com.
Spiritual Balance centrum voor spiritualiteit, gezondheid en wellness in Strijen, Hoeksche Waard.
Spiritual Balance is een inspirerend, sfeervol en uitnodigend gezondheidscentrum in Strijen; een vriendelijk dorp in de Hoeksche Waard tussen Dordrecht en Rotterdam. Sinds ruim tien jaar organiseren wij leuke, gezellige boeiende activiteiten en workshops te organiseren vanuit een spirituele" visie. Onder één dak vind je.: onze ruime winkel met spiritual" gifts" en natuurwinkel.
Orgonite Healing Webshop.
Alles weergeven Edelstenen. Welkom bij de Orgonite Healing Webshop. Spirituele en energetische orgonite producten. Orgonite harmoniseert de energie in uzelf en in uw huis. Orgonite Giza piramides xlarge. Orgonite nubische piramides. Orgonite piramides medium. Orgonite ronde piramides. Orgonite Maya piramides.
Welkom op de website Lebadel www.lebadel.nl.
Wij streven ernaar om ons assortiment uit te breiden waardoor er soms wel mineralen al in de winkel aanwezig is zijn maar nog geen omschrijving Zoekt u een bepaalde edelsteen of mineraal dan zullen wij onze uiterste best doen om een pracht exemplaar tegen een redelijke prijs voor u te regelen.
23 24 juni 2018 2018: HAARLEM spirituele beurs 2018: KENNEMER sport Paraview De Spirituele Beurs.
Kom langs voor advies over liefde, werk, alternatieve gezondheid, studie., karakteranalyse, spirituele groei / coaching, massages of uw persoonlijke voorspellingen. Maak vanaf maandagavond voor de beurs kans op het WINNEN van meerdere PRIVECONSULTEN bij diverse mediums en VRIJKAARTEN Win privéconsulten op onze Facebookpagina. 2024 AV Haarlem.

Contacteer ons