Zoeken naar spirituele winkel haarlem

 
spirituele winkel haarlem
Winkels De Groene Linde.
Mocht je bij jou in de buurt een winkel hebben die jij passend vind bij ons aanbod van helende geurfrequenties, laat ons dat dan weten en we benaderen die betreffende winkelier. Dat scheelt jou in de verzendkosten. De Groene Linde.
Mariëlle Diemel de Mineralenwinkel Mariëlle Diemel.
Selecteer een pagina. Als coach, medium en trainer run ik met passie mijn praktijk in hartje Haarlem, gericht op jouw persoonlijk welzijn. Verder schrijf ik graag, geef ik workshops en organiseer ik ander leuks voor kleine en grote groepen. Meer over mij. In de Mineralenwinkel vind je de liefste stenen, hand-picked door Mariëlle. Alle stenen zijn gereinigd, opgeladen en geactiveerd. Klaar voor gebruik dus! Ook kun je in de winkel de Magic Spray bestellen evenals readings; uitgebreid, een minireading of een Mineralenconsult.
Shop Koop je abonnement of yoga artikelen bij Yoga Innerwork Haarlem.
Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden. Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden. Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar en afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen kun je een keuze maken. Van een doorlopend maandabonnement tot een jaarabonnement, er zal zeker een goede optie voor je tussen zitten. Kijk op deze pagina voor een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. KIES JE ABONNEMENT. We hebben in onze winkel een aantal cadeaubonnen in de verkoop.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Helios Fountain, 7 Grassmarket, Edinburgh EH1 2HY, tel: 0044 01312297884. Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment sprookjesboeken, edelstenen, spirituele boeken en knutselspullen. Wat ook leuk is, is dat je als je de winkel uitstapt een fantastisch uitzicht hebt op Edinburgh Castle.
5Hoek Haarlem Ananda NieuwetijdswinkelAnanda New Age shop 5Hoek Haarlem dat mag u niet missen!
Een ruim aanbod spirituele muziek, dvds en boeken maakt de winkel compleet. Colofon uitgave van: Vereniging 5hoek Haarlem / redactie: Erik Brunekreef, Gerrit Jan Epskamp/ ontwerp/productie: www.ttontwerp.nl / fotografie: Jan Luitjes, coverbeeld Sandra van de Putte / Vertalingen: Marijke Overdorp / Website techniek en realisatie: FBI Design / contact / interesse: 5hoekhaarlem@gmail.com.
Spiritual Balance centrum voor spiritualiteit, gezondheid en wellness in de Hoeksche Waard.
Aandacht, betrokkenheid, gezelligheid, een fijne sfeer; de kernwoorden van ons plezierige en inspirerende spirituele centrum met new" age" en reformwinkel, stoelmassagepraktijken, alternatieve therapieën, cursussen intuitieve en persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie, dans workshops in Strijen nabij Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht op het prachtige eiland de Hoeksche Waard Zuid-Holland. de grootste nieuwetijds en natuurwinkel in de hoeksche waard. Geopend: di t/m za 09.30 uur 17.00 uur. Nu ook reform/natuurvoeding! verkooppunt vegetarische slager. Klik hier voor de assortimentslijst. elke dag yoga, dans, meditatie. Nu verkrijgbaar in de winkel: gojibessen, incabessen, cacaopoeder, speltmeel, chiazaden, gedroogde groente, gedroogd fruit en dergelijke.
Medewerker Winkel vacatures, werk in Haarlem Indeed.nl.
Ikea 3.507 reviews Haarlem. Je behaalt je resultaten door en met je medewerkers; Je bedenkt, organiseert en bewaakt een efficiënte verwerking van de retourenstroom in de winkel. 29 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ikea Vacatures in Haarlem.
Ananda Haarlem Winkels in Wijsheid.
Ananda: een oase van rust in de drukke binnenstad van Haarlem. Hier kun je even ontsnappen aan de materiële wereld door je eenvoudigweg open te stellen voor de meest uiteenlopende producten met een spirituele tint. Ananda biedt een breed scala aan inzicht gevende boeken en kaarten, edelstenen, mooie sieraden, veel verschillende soorten wierook, beelden, etherische oliën, speciale cds en dvds en nog veel meer. Kortom dé plek voor bijzondere cadeauartikelen met inhoud! De enthousiaste winkelmedewerkers hebben een gezonde affiniteit met de spirituele wereld. Ze maken nieuwkomers graag wegwijs en vinden het ook leuk om desgewenst in de meer specialistische behoefte te voorzien. De winkel kenmerkt zich door een laagdrempelige, prikkelende ambiance.
Ananda Nieuwetijdswinkel Ananda Nieuwetijdswinkel Winkels HaarlemAnanda Nieuwetijdswinkel Haarlem Ananda Nieuwetijdswinkel.
Over Ananda Nieuwetijdswinkel Haarlem. Spiritualiteit voor alledag! Ananda Nieuwetijdswinkel is al 25 jaar een begrip in de Haarlemse binnenstad. Een oase van rust te midden van de stadse drukte, een heerlijke plek om ontspannen rond te snuffelen. Naast een groot aanbod aan producten, bieden wij u graag onze hulp aan, bijvoorbeeld bij het vinden van het perfecte cadeautje, de juiste edelsteen of dat mooie boek. Wij zorgen met aandacht voor de winkel en ontvangen onze klanten met open armen.Ananda heeft een groot assortiment aan prachtige producten met een spirituele tint.
Alle spirituele winkels en esoterische boekhandels in Nederland.
2011 GD Haarlem. tel: 023 5512867. New Age Winkel Solaris. 1621 EJ Hoorn. 1561 ZT Krommenie. 1441 CK Purmerend. tel: 0299 474424. De Lachende Boeddha. 1501 CD Zaandam. De Stille Kracht. 1509 XR Zaandam. tel: 075 6168637. 1506 EK Zaandam. Mystery's' Astro Art en Gifts. Kerkstraat 22 / Unit 1-3. 2042 JG Zandvoort. tel: 023 5730378. Staat jouw spirituele winkel of esoterische boekhandel niet in dit overzicht, of klopt het adres of telefoonnummer niet meer?
Winkels.
ZONDER HAAST website. New Age winkel met daarnaast een praktijk voor spirituele groei.Het is een schitterende winkel waar u terecht kunt voor al uw cadeau artikelen en biedt daarnaast ruimte voor spirituele groei. ANANDA NIEUWE TIJDSWINKEL website. Gierstraat 8, Haarlem, tel023-5512867.:

Contacteer ons