Op zoek naar spirituele winkel haarlem?

 
spirituele winkel haarlem
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Bijna elke dag kun je in het Theehuis terecht voor korte inloopconsulten op allerlei gebieden zonder afspraak! De experts zijn onafhankelijk en je betaalt een kleine vergoeding. Haal een kop thee, schuif aan en leer meer over jezelf! THEEHUIS MET TERRAS IN HET VONDELPARK. SOUVENIRS BOEKEN: SPIRITUELE GIFTSHOP.
Over ons Spirituele teksten.
GEEF JE GEGEVENS DOOR OM GRATIS CATALOGI EN NIEUWSBRIEVEN TE ONTVANGEN. Deze website is een initiatief van Pentagram boekwinkel in Haarlem Bakenessergracht 1. Hier vind je online-programmas waar je gratis aan kunt deelnemen. Daarnaast vind je op het weblog onder Home vele spirituele teksten uit boeken die je online en offline kunt kopen bij de Pentagram boekwinkel. KLIK VOOR ONZE NIEUWSTE BOEKENCATALOGUS. In de ruime en rust uitstralende winkel kun je vele spirituele boeken inzien.
Gezondheidszorg Therapeuticum Haarlem in Haarlem.
De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele gezichtspunten vanuit de antroposofie. Het Therapeuticum Haarlem is een gezondheidscentrum waarin huisartsen en therapeuten samenwerken. De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele gezichtspunten vanuit de antroposofie.
Nieuwetijdswinkel Ananda gaat stoppen Haarlems Weekblad.
09-09-2018, 1158: Van de redactie. HAARLEM Een voor velen vertrouwde winkel in de Gierstaat verdwijnt eind dit jaar uit het straatbeeld. Na 27 jaar sluit Ananda Nieuwetijdswinkel eind dit jaar haar deuren. Eigenaren Laurens en Els Stokhof gaan met pensioen en hebben door omstandigheden geen opvolgers kunnen vinden. Zondag 2 september begint daarom de uitverkoop, die tot eind december duurt. De medewerkers en de eigenaren van de winkel hadden graag gezien dat deze spirituele speciaalzaak nog langer zou voortbestaan.
Lotus Design, winkel en bedrijf voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Leven in evenwicht. Skilfull Means Vaardig Handelen nieuwe hertaling. 17.35 0.00 17.35. kunt ook bij ons terecht in onze fysieke winkel aan de Reguliersgracht 25 in Amsterdam voor een ruimer aanbod zoals wierook, etherische olie, boeken, windorgels, stenen, thanka's' etc.
Winkel Haarlem Uit den Vreemde.
Uit den Vreemde Haarlem heeft haar deuren na 17 jaar definitief gesloten. Wij bedanken al onze vaste klanten voor hus steun en gezelligheid. We hopen jullie te mogen begroeten in onze winkel in Santpoort-Noord. Maar liefst 140m2 winkeloppervlak en gratis parkeren voor de deur!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Namasté Café Coffee for the soul.
PRINS HENDRIKPLEIN 18, 2518 JC DEN HAAG. Tot na onze spirituele reis in India van 3-20 april zijn wij beperkt open voor café en winkel. Voor afspraken kun je dagelijks terecht. OPENINGSTIJDEN VOOR WELLBEING.: Maandag t/m zondag 1000-2100: uur op afspraak.
Edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden, kralen, cabochons, facet Spiritual Garden.
Gouden driehoek set middel. De Meru piramide is een lichtenergie instrument voor in huis, op het werk, op een altaar of in een spirituele ruimte. Meru piramide middel. Lapis lazuli stimuleert wijsheid en intellectuele vaardigheden, harmonieuze relaties en vriendschappen en spirituele ontwikkeling.
Mariëlle Diemel de Mineralenwinkel Mariëlle Diemel.
De KarMa winkel. Selecteer een pagina. Als coach, medium en trainer run ik met passie mijn praktijk in Haarlem, gericht op jouw persoonlijk welzijn. Verder schrijf ik graag, geef ik workshops en organiseer ik ander leuks voor kleine en grote groepen.
23 24 juni 2018 2018: HAARLEM spirituele beurs 2018: KENNEMER sport Paraview De Spirituele Beurs.
Astrolijnen in NL. 23 24 juni 2018: HAARLEM spirituele beurs: KENNEMER sport. Bekijk de deelnemerslijst van deze Paraview beurs. Paraview: Een moment voor jezelf. Kom langs voor advies over liefde, werk, alternatieve gezondheid, studie., karakteranalyse, spirituele groei / coaching, massages of uw persoonlijke voorspellingen.

Contacteer ons