Resultaten voor spirituele winkel haarlem

 
spirituele winkel haarlem
Pentagram Boekwinkel Lectorium Rosicrucianum Rozenkruis.
U vindt in deze ruime, sfeervolle en rust uitstralende boekwinkel naast uitgaven van de Rozekruis Pers een ruim assortiment boeken van andere uitgevers op basis van de indeling: GOD KOSMOS MENS. Het is een boekwinkel voor de spirituele zoeker naar thema's' als.: oude culturen, Christendom, oosterse filosofie, wetenschap, kunst, geschiedenis, gnosis, hermetica, alchemie, mystiek, graal, katharen, rozenkruis, geestelijke stromingen, gezondheid, opvoeding, psychologie, Westerse filosofie, romans, verhalen, mythen, poëzie en het betere jeugd en kinderboek. U kunt zich in alle rust oriënteren aan de leestafel. Regelmatig vinden er voordrachten en lezingen plaats. Pentagram boekwinkel ontvangt u graag bij uw zoektocht naar de essentie van het leven. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit! Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.30 uur t/m 12.00 uur en van 13.00 uur t/m 17.00 uur. De boekwinkel bevindt zich op loopafstand van het NS-station in Haarlem.
uitgeverij rozekruispers.
Het is een boekwinkel voor de spirituele zoeker naar thema's' als.: oude culturen, Christendom, oosterse filosofie, wetenschap, kunst, geschiedenis, gnosis, hermetica, alchemie, mystiek, graal, katharen, rozenkruis, geestelijke stromingen, gezondheid, opvoeding, psychologie, Westerse filosofie, romans, verhalen, mythen, pozie en het betere jeugd en kinderboek. U kunt zich in alle rust orinteren aan de leestafel. Regelmatig vinden er voordrachten en lezingen plaats. Pentagram boekwinkel ontvangt u graag bij uw zoektocht naar de essentie van het leven. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit! Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.30 uur t/m 12.00 uur en van 13.00 uur t/m 17.00 uur. De boekwinkel bevindt zich op loopafstand van het NS-station in Haarlem.
Over ons Spirituele teksten.
GEEF JE GEGEVENS DOOR OM GRATIS CATALOGI EN NIEUWSBRIEVEN TE ONTVANGEN. Deze website is een initiatief van Pentagram boekwinkel in Haarlem Bakenessergracht 1. Hier vind je online-programmas waar je gratis aan kunt deelnemen. Daarnaast vind je op het weblog onder Home vele spirituele teksten uit boeken die je online en offline kunt kopen bij de Pentagram boekwinkel. KLIK VOOR ONZE NIEUWSTE BOEKENCATALOGUS. In de ruime en rust uitstralende winkel kun je vele spirituele boeken inzien.
Gezondheidszorg Therapeuticum Haarlem in Haarlem.
De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele gezichtspunten vanuit de antroposofie. Het Therapeuticum Haarlem is een gezondheidscentrum waarin huisartsen en therapeuten samenwerken. De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele gezichtspunten vanuit de antroposofie.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Bijna elke dag kun je in het Theehuis terecht voor korte inloopconsulten op allerlei gebieden zonder afspraak! De experts zijn onafhankelijk en je betaalt een kleine vergoeding. Haal een kop thee, schuif aan en leer meer over jezelf! THEEHUIS MET TERRAS IN HET VONDELPARK. SOUVENIRS BOEKEN: SPIRITUELE GIFTSHOP.
Met geneeskunde heeft kristaltherapie niets te maken NRC.
Of een stukje bergkristal in de tas voor nieuwe energie? Het klinkt als een geitenwollensokkenritueel uit de jaren zeventig, maar nee, kristaltherapie is weer helemaal in. Een versie van dit artikel verscheen ook in NRC Handelsblad van 15 juni 2018.
Winkel Haarlem Uit den Vreemde.
Uit den Vreemde Haarlem heeft haar deuren na 17 jaar definitief gesloten. Wij bedanken al onze vaste klanten voor hus steun en gezelligheid. We hopen jullie te mogen begroeten in onze winkel in Santpoort-Noord. Maar liefst 140m2 winkeloppervlak en gratis parkeren voor de deur!
Edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden, kralen, cabochons, facet Spiritual Garden.
De Meru piramide is een lichtenergie instrument voor in huis, op het werk, op een altaar of in een spirituele ruimte. Meru piramide middel. Lapis lazuli stimuleert wijsheid en intellectuele vaardigheden, harmonieuze relaties en vriendschappen en spirituele ontwikkeling. Gouden 14k hanger lapis lazuli ovaal 10 x 8 mm.
Brahma Kumaris meditatie, positief denken en leven zonder stress.
Ananda Nieuwetijdswinkel in Haarlem Boekhandel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Daarbinnen heeft Ananda een zeer ruim aanbod: boeken, beelden, muziek, edelstenensieraden, yoga meditatie artikelen, symbolische cadeautjes en nog veel meer! Voor meer informatie over Ananda in Haarlem, kunt u contact opnemen via mail of telefoon, of neem een kijkje op de website www.ananda.nl.
Mariëlle Diemel de Mineralenwinkel Mariëlle Diemel.
De KarMa winkel. Selecteer een pagina. Als coach, medium en trainer run ik met passie mijn praktijk in Haarlem, gericht op jouw persoonlijk welzijn. Verder schrijf ik graag, geef ik workshops en organiseer ik ander leuks voor kleine en grote groepen.

Contacteer ons