Resultaten voor spirituele winkel groningen

 
spirituele winkel groningen
Liatelier Liatelier.
Kisten kasten uit India, Nepal, Tibet. Kom binnen in onze winkel in hartje Groningen en laat je inspireren! Geniet van alle geuren en kleuren, van de edelsteensieraden veelal eigen ontwerp en de schitterende mineralen uit moeder Aarde. Op onze vele reizen verzamelden we kleden, beelden en etnische sieraden.
Alle spirituele winkels en esoterische boekhandels in Nederland.
een origineel cadeautje zoekt, dan kan een bezoekje aan een Spirituele Winkel of een esoterische boekhandel veel inspiratie geven. Maar weet jij welke Spirituele Winkels of Esoterische Boehandels bij jou in de buurt zijn? Klik in de onderstaande tabel op een provincienaam en je krijgt alle relevante winkels in die provincie, gesorteerd op plaatsnaam. Spirituele Winkels in Groningen.
De Kleine Monnik, over ons.
De Kleine Monnik is een spirituele winkel op de markt, Internet en in Winschoten. Het primaire doel van De Kleine Monnik is om spiritualiteit drempelloos onder de aandacht te brengen en dat doen we op de weekmarkt van Groningen zaterdag, via Internet en met een winkel in Winschoten.
Winkel in Percussie, Slagwerken Trommels uit Afrika Aziƫ Stiggelbout Groningen.
Wij repareren de meeste instrumenten die wij in de winkel aanbieden. We hebben veel materialen in huis. Lees meer over reparatie. Wilt u een grotere bestelling plaatsen of regelmatig producten afnemen? Vraag een offerte aan of maak een afspraak. Stuur uw aanvraag. Visie en missie. Onstaan van Stiggelbout. 9731 BJ Groningen.
Spirituele Winkel Groningen, De Kunst van Ontspanning Spiru.
Terug naar alle categorieƫn. Spirituele Winkel Groningen. Welkom bij Spiru. De online spirituele winkel uit Groningen. We zijn gevestigd aan de Driebond. Vanuit hier bedienen we de Benelux met ons prachtige en authentieke assortiment. We zijn gespecialiseerd in de kunst van ontspanning.
Onze winkels Pasal Himal.
Spirituele artikelen en boeken. Openingstijden van april tot oktober: ma t/m vr van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Van oktober tot april is Himalaya onregelmatig open en op afspraak. Vrijwel de gehele collectie van Pasal Himal is ook verkrijgbaar bij Zenostoica in Groningen. Let op: Deze winkel is verhuisd naar de Nieuweweg!
Spirituele winkel van Groningen-Drenthe bezoeken?
Over het openen en activeren van edelstenen en kristallen. Spirituele winkel van Groningen-Drenthe bezoeken? Spirituele winkel van Groningen-Drenthe bezoeken? De spirituele edelsteenwinkel ca 70 m2 heeft honderden kristallen en is te bezoeken op de Elohim Krachtplaats in Veelerveen Groningen. De winkel is het gehele jaar geopend m.u.v.
Spirituele winkel Groningen-Drenthe.
De spirituele winkel, met honderden kristallen en edelstenen op een oppervlake van ca 70 m2, maakt onderdeel uit van het spirituele Elohim Centre op de Elohim Krachtplaats. De stenen winkel ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland en heeft een uitgebreid assortiment edelstenen, tincturen en vele andere spirituele producten, met koffieontmoetingsruimte en eetgelegenheid.
Yantra, thuis Yantra, bron van inspiratie.
Yantra, een unieke winkel op het gebied van spiritualiteit en de kunst van het leven. Een kruispunt van wegen, een ontmoetingsplaats van mensen. In het centrum van de stad vindt u bij ons: De onmiskenbare geur van het oosten, de hartelijke warmte van het zuiden, de lichte ruimte van het noorden, de verrukkingen van het westen. Yantra, source of inspiration, oasis of peace.: Yantra is well known in and around Groningen.

Contacteer ons