Resultaten voor vacature spirituele winkel

 
vacature spirituele winkel
Vacatures Zuiver Geluk.
Gratis workshopruimte in de winkel. Eigen producten verkopen in de stand van Zuiver Geluk en Patipada op een evenement of beurs. Meeliften op bekendheid van Zuiver Geluk en Patipada. Heb je eigen voorstellen dan is dat bespreekbaar. Kortom: alles om zelf van start te gaan. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! Telefoonnummer waar op je het best bereikbaar bent. Van welke vacature wil je meer weten.
Welkom bij dé fashionjuwelier Juwelier Knoef dé fashionjuwelier.
Welkom bij dé fashionjuwelier. Juwelier Knoef volgt de laatste modetrends waardoor wij in onze winkel altijd een actuele collectie van mode sieraden en horloges hebben. Kom gerust bij ons binnen, neem de tijd om onze ruime collectie te bekijken en laat je voorzien van een goed advies door dé fashionjuwelier van de regio Hengelo, Borne en Enschede.
Werken bij Hotelkamerveiling Werken bij Hotelkamerveiling.
Alle vacatures Bezoek de website. Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. Je kunt meebieden op ruim 800 hotelarrangementen in binnen en buitenland en meer dan 50.000 hotels boeken. Sinds 2008 hebben onze ruim 760.000 leden meer dan 4 miljoen hotelovernachtingen geboekt.
Uitgeverij Lannoo Toonaangevende Fictie Non-Fictieboeken.
In de kijker. Van too big to fail naar trager, kleiner en menselijker. Een zachte anarchist. De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen. Het boek van het leven. Over bolle buiken, bonenbaby's' en kraamfeesten. Sassafras De Bruyn. Buitengewoon Belgisch Bouwen 5.
Pleïade openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Pleïade is een uitnodigende winkel met een uitgebreide sortering artikelen op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. Zoek je een passend geschenk bij bijzondere momenten in het leven dan adviseren ze je graag. Laat je inspireren door de wereld van geuren, kleuren, edelstenen en meditatieve muziek.
Vloerkledenwinkel.nl Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
Deze bedenktijd geldt niet voor producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en worden vervaardigd op basis van een individuele keuze van de consument, of die duidelijk voor een specifiek persoon bedoeld zijn; die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten; die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken; die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de bedenktijd kunnen voordoen; voor audio en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken; voor losse kranten, tijdschriften of magazines en voor producten gekocht op een openbare veiling.
Wanddecoratie, fotokunst en schilderijen. Betaalbaar en voor elke inrichting vind je bij reindersshop.nl REINDERS!
Laat je inspireren door bijvoorbeeld onze seizoens-tips, of ga op zoek naar een thema dat helemaal bij jou en jouw lifestyle past! Hoe je het ook doet, doe het met zorg en aandacht, jouw leefruimte en onze producten zijn het waard!
ZenZi Mind Lifestyle winkel in Leeuwarden.
Lifestyle, Mind, Spiritueel, Zen, Spirituele winkel. ZenZi Mind Lifestyle winkel. ZenZi is gevestigd in het bruisende hart van Friesland. Persoonlijke aandacht en advies zorgen ervoor dat u gëinspireerd en met het juiste product de winkel uitloopt. ZenZi staat voor lifestyle, inzicht en bewustzijn.
Vacatures de Roosde Roos.
receptie, winkel, theehuis, facilitaire dienst, vrijwillig. De Roos is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de diverse teams te versterken. Een leuke kans om te netwerken en je spiritueel te ontwikkelen Doe relevante werkervaring op en draag direct jouw steentje bij aan deze mooie plek.
Vacature: kristalwinkel verkoper op Krachtplaats Veelerveen Z.O. Gron.
webshop Winkel webshop. Spirituele winkel Groningen-Drenthe. Moeder Aarde en natuurwezens. Gratis filmpjes en workshop onderdelen. blog Ontwaken blog. Vacature: kristalwinkel verkoper op Krachtplaats Veelerveen Z.O. Ik ben Ingrid en verantwoordelijk voor de Elohim edelsteenwinkel en webshop. Het Elohim team is samen met mij op zoek naar een gevoelige en bewuste assistente voor de winkel en voor meerdere hand en spandiensten.
Home Happinez.
Je ontvangt de armband I am love cadeau bij een jaarabonnement op Happinez Lees meer. Nu in de winkel: Happi.kids groei. Happi.kids is here to stay. Happinez Body Mind Soul. Ontvang het bookazine cadeau bij besteding van 30 in de shop.

Contacteer ons