Op zoek naar spirituele boeken 2016?

 
spirituele boeken 2016
Overpeinzende Spiritueel blog van Katinka Hesselink over het leven, meditatie, spirituele groei en meer overpeinzingen.
Posted on February 9, 2016 March 13, 2016 Categories Islam, Spirituele boeken Mindfulness workshops te Leiden 16 en 17 januari 2016. Vind rust en ontdek beweging mindfulness is niet alleen meditatie, het is ook bewust om leren gaan met je lichaam.
Vijf titels genomineerd voor Beste Spirituele Boek 2017.
Bekroonde boeken 2018. Bekroonde boeken 2017. Overzicht literaire prijzen. TITELLIJST recent verschenen. dichters / gedichten. verzamelwerken en bloemlezingen. index u-v, w-z. 00 NEWS Beste Spirituele Boek prijzen. Vijf titels genomineerd voor Beste Spirituele Boek 2017. 13 januari 2017 De Maand van de Spiritualiteit gaat vandaag van start en daarbij hoort natuurlijk de verkiezing van een Beste Spirituele Boek 2017. Vandaag werden de vijf genomineerde titels voor de vakjuryprijs Beste Spirituele Boek 2017 bekendgemaakt. Falen, opnieuw falen, steeds beter falen van Pema Chödrön Pantha Rhei. Nooit meer te druk van Tony Crabbe Luitingh-Sijthoff. De weg van Michael Puett en Christine Gross-Loh Ten Have. Magisch brein, magisch hart van James Doty Lev/A.W. Rusteloosheid van Ignaas Devisch De Bezige Bij. De vakjury, bestaande uit Jacobine Geel presentatrice KRO-NCRV, Kitty Geerts boekhandelaar bij boekhandel Haasbeek Zoetermeer en Marije van Beek redacteur Trouw, zal uit de shortlist een winnaar kiezen die zondag 29 januari bekendgemaakt zal worden. Vorig jaar werd Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? van Inez van Oord bekroond tot Beste Spirituele Boek 2016.
Een boekenlijst voor deze zomer: 5x niet zweverige boeken over spiritualiteit Bedrock.
De zeven spirituele wetten van succes. Deepak Chopra kan in je zomer leeslijst over spiritualiteit niet ontbreken. In De zeven spirituele wetten van succes put hij uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken.
Passie voor Boeken.
We are using cookies to give you the best experience on our website. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings. Mijn gelezen boeken 2015. Mijn gelezen boeken 2016. Mijn gelezen boeken 2017.
Schrijf je een spiritueel boek? Denk ook hieraan! BoekenBusiness.
Wees concreet in je boodschap. Al is een bredere levensvisie steeds meer geaccepteerd, het oude stigma dat spirituele boeken vaag en zweverig zijn, bestaat nog steeds. Natuurlijk bewijs jij het tegendeel. Met een pakkende en concrete titel en een goede flaptekst. Daarmee wordt het lezers direct duidelijk wat ze aan jouw boek hebben en waarom ze het zouden moeten kopen.
Spiritualiteit Psychose Crazywise 2016.
Onze dagvoorzitter, Isabel Clarke, werd tijdens haar werk als psychologe in de psychiatrie getroffen door de overeenkomsten tussen wat deze mystici ons vertellen over deze diepere werkelijkheid, en de ervaringen die mensen in een psychose kunnen hebben. Ze is tot de slotsom gekomen dat het weinig vruchtbaar is om te proberen onderscheid te maken tussen pathologische en spirituele ervaringen.
Alle vier verlicht: een meditatie bij de vier beste spirituele boeken Boekenkrant.
De Beste Bron voor boekennieuws. Alle vier verlicht: een meditatie bij de vier beste spirituele boeken. 15 jan 2016 Geplaatst door Jesse Poiesz 0 Reacties. In de maand van de spiritualiteit wordt het nieuwste beste spirituele boek van 2016 verkozen.
Bewustworden Boek Nieuwe Druk.
Vaarwel Soerabaja Verboden Boeken Verboden Vrienden. Wegen naar Boulez Wolken en andere voetstappen. ISBN: 978-94-92020-01-7 188 paginas. Prijs: 1850, bestel dit boek. Medio november is de Engelse publicatie verschenen van Bewustworden. Consciousness The Evolution of Man. Bewustworden de ontwikkeling van de mens, inmiddels de tweede druk juni 2016. Quotes uit de recensie door Biblion.: Het" is slechts weinigen gegeven helder te schrijven over esoterie. De auteur, al lang bezig met de ontwikkeling van bewustzijn van de mens, is dat gelukt." Het" boek is een uitstekende inleiding in de esoterie. Met verklarende woordenlijst, overzicht van de chakra's' en een bibliografie met veel oude werken er op." Klik hier voor de hele recensie. Quote van spiritualiteit.blog.nl.: Bewustworden: de ontwikkeling van de mens van Huub Klinkenberg. Wij lazen deze titel en schreven een recensie. Het" spirituele gedachtegoed is redelijk versnipperd.
LAUREATEN PRIJS SPIRITUELE RELIGIEUZE BOEK 2016! medianetwerkplus.
LAUREATEN PRIJS SPIRITUELE RELIGIEUZE BOEK 2016! Op initiatief van de beroepsorganisatie van uitgevers Medianetwerk Plus werden op maandag 24 oktober 2016 in de Salons van het rectoraat van de KU Leuven de prijzen uitgereikt voor respectievelijk het spirituele en het religieuze boek 2016. De jury, voorgezeten door KU Leuven-rector, Rik Torfs, en vicevoorzitter Mieke Van Hecke koos uit 41 ingezonden titels als laureaat voor de Prijs van het Religieuze Boek Uit Liefde voor de Islam van Paolo Dall Oglio, uitgeverij Halewijn. De Prijs van het Spirituele Boek werd toegekend aan Marc Desmet voor zijn boek Euthanasie. uitgegeven bij Lannoo Bekijk hier de video van de uitreiking! Via deze site konden de lezers ook een publieksprijs toekennen. Opmerkelijk, ook het brede publiek koos voor dezelfde boeken als de jury.
Olie op het vuur verkrijgbaar als paperback en ebook Hans Laurentius Non-dualiteit Satsang.
Een bijzonder waardevol boek tussen alle zachtere, spirituele boeken die mensen met weliswaar mooie kluitjes in het riet sturen PG. Wilde heel simpel laten weten dat je met je laatste boekje inderdaad olie op het vuur gooit. Het vuur laait op, je woorden leggen net dat accent op de plekken waar het nodig was en zo verder. Kun jij verder niets aan doen maar er ontstaat dan zomaar dankbaarheid. Dank je wel. Klik hier voor nog meer reviews. Tevens zijn we nog bezig met een Engelse vertaling van Rozengeur Prikkeldraad, gedaan door Jan Joost Schouten, maar er moeten nog punten op de i, en bekijken waar en hoe het uitgegeven kan worden. In het kort. Interview in English The fear of feeling and freedom. Doing or not doing, that's' the question column. About ethics and the like. Don't' fight, don't' flee, but feel! HL op Twitter. Tweets door @HansLaurentius. Inspiratie en confrontatie. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Copyright Hans Laurentius 2016 Onze Ontwerpster.
Beste Spirituele Boek 2012 is Spirituele oplossingen van Deepak Chopra Maand van de Spiritualiteit.
1 in De Bestseller 60. Het beste spirituele boek van 2012 is Spirituele oplossingen van Deepak Chopra. Dit werd op 25 januari 2013 door de jury bekendgemaakt. Op de derde plaats staat Happy me van Sanne Bloemink en als tweede eindigde Het geheim van genialiteit van Tijn Touber, beide van Nederlandse auteurs. De jury over het winnende boek: Chopra put uit brieven die lezers hem schreven en waarin ze hem problemen voorleggen. Het boek stijgt uit boven een gemiddeld niveau van goede raad aan mensen in crisis doordat Chopra in zijn antwoorden zijn inzicht en ervaring van de afgelopen boeken verwerkt.

Contacteer ons