Meer resultaten voor spirituele winkel witte de withstraat rotterdam

 
spirituele winkel witte de withstraat rotterdam
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Consulten en Readings Mystiek.
Ik ben op 10 maart 1960 geboren in Nijkerk en na in Amsterdam en Gouda te hebben gewoond, woon ik nu alweer sinds 1992 in Rotterdam. Ik ben getrouwd en we hebben een zoon en een dochter die inmiddels op zich zelf wonen. Al heel vroeg wist ik dat er meer tussen hemel en aarde is dan we waarnemen. Er moest echter heel wat gebeuren voordat ik het me daarvan meer bewust mocht worden. In 1988 werd ik Voetreflexoloog. Toen is mijn spirituele zoektocht echt goed begonnen en heb ik veel cursussen gevolgd zoals: shiatsu, rebirthing, touch for health, bio-energetica, oorreflexologie, Bach-bloesemtherapie, reiki, tenen lezen, voetdiagnostiek, magnified healing, tarot kaarten lezen, Maya Astrologie, Gevorderd Engelen Expert, Integrated Energy Therapy en Ilahinoor. Lees meer klik hier. Free leest handen en combineert dit met een energy-reading. Hij leerde handlezen van een professionele handlezeres en las talloze boeken over handlezen. Hij kan een helder licht werpen op de dingen in uw leven.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Spiritshop, Boulevard 52, 4701EW. Rustige winkel met boeddha's, wierook, beelden, urnen, handgemaakte sieraden etc. Mystiek, Schiedamse Vest hoek met de Witte de Withstraat, tel: 010-4113160, fax: 010-4115188. Een vrij grote eigentijdswinkel" waar boeken over wicca en aanverwante onderwerpen te vinden en te bestellen zijn. Verder verkopen ze hier ook wel eens zwaarden en kelken. Met dank aan Ina. Labyrint, Mariniersweg 1 33, 3011 NB, tel: 010-213 07 52. In de Groene Passage in Rotterdam, bij de Mariniersweg dezelfde locatie als waar Himalya zat, is het winkeltje Labyrint.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
De nieuwetijdswinkel waar persoonlijke aandacht heel gewoon is! New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie.
Lotus New Age winkel Rotterdam YouTube.
Published on Nov 20, 2012. Lotus is een winkel met new age spulletjes, mineralen, kralen, veel wierook, sieraden, kaarsen, kaarten, en nog veel meer, kijk maar mee. Het is in Rotterdam vlakbij de centrum markt, aan de Pannenkoekstraat. Creative Commons Attribution license reuse allowed.
Home Danny de Cactus.
Koop dan een lamp bij Danny de Cactus en kies voor een originele lamp in je interieur. Danny de Cactus. Voor een kado voor U zelf of iemand anders kunt U uitstekend terecht bij Danny de Cactus de winkel in geuren en kleuren van Rotterdam.
New Age Winkel Chandani New Age.
Petra is aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden om onnodig wachten te voorkomen dat kan onder nummer: 010-4.520.853. 30, voor 60 minuten. voor 30 minuten. gepast betalen svp, PINNEN IS NIET MOGELIJK. Bezoek website van Petra: www.caperedare.nl. Petra is ook bereikbaar via de AstroMediums telefoonlijn. Website: www.AstroMediums.com boxnummer: 10. Telefoonnummer: NL 0909-0188. Voor BE: 0907-37428. Disclaimer: NewAgeWinkel.nl chandani new age kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid. klik hier voor de hele agenda. Veilig Online Winkelen. Houtskoolvrije Masala wierook., Green Tree wierookzonder houtskool., Chakra Etherische olie., HEM wierook kopen., Witte Salie en Smudge sticks.,
Lotus Rotterdam eigentijdse spirituele winkel new age spiritualiteit sieraden magie.
Glazen bol, chakra kaars. Lotus is een eigentijdse, wereldse, spirituele, decoratieve, magische, mystieke, nieuwetijd, new Age en creatieve winkel in centrum Rotterdam Blaak. Zuid holland in de buurt van de Rotte en bij de bibliotheek. De ingang van Lotus is aan de Nieuwemarkt.
Winkel Rotterdam Mystiek.
Witte Salie wierookkruid. Inhoud: 50gr per zakje. Raj Sat Prem wierook. Geurkaarsje votief 4e chakra. Afmetingen 4.5x4 cm Gewicht 56 g. Raj Sat Prem wierook. Alle beste verkochte producten. rudraksha bescherming wenskaart relatiegeschenk mala liefde armband bewustzijn genezing meditatie. In het culturele hart van Rotterdam, gelegen tussen het Maritiem Museum en het museum Boymans van Beuningen vind je de eigentijds-winkel" Mystiek. Met ruim 350m2 winkelruimte kan je hier alles vinden op het gebied van yoga en meditatie, stenen mineralen, sieraden, boeken en andere bewustzijn en ontspanning gerelateerde onderwerpen. Een unieke winkel, met een heel eigen gezicht.
Mystiek.
Toevoegen om te vergelijken. Wijsheid van de witte wolf. We hebben allemaal zowel een zwarte als een witte wolf in ons. De witte wolf is lief en zacht, de zwarte wolf zit vol onrust. In De waarheid van de witte wolf leer je via.

Contacteer ons