Zoeken naar christelijke boekhandel amsterdam

 
christelijke boekhandel amsterdam
Scheltema Boekverkopers sinds 1853.
Vos en Haas Vos en Haas Feestboek Sylvia Vanden Heede; Thé Tjong-Khing. Meer boeken in de media. Van wie is de stad Floor Milikowski. De wilde stad Remco Daalder; Geert Timmermans. Kookboek van Amsterdam Frank Noë. Amsterdam Kookboek Laura de Grave.
De Stadslamp Amsterdam.
13 en 14 juni Persbericht.Islamitische en christelijke LHBT-organisaties slaan handen in een voor gedachtenis slachtoffers Orlando in Keizergrachtkerk op 13 en 14 juniDe Keizersgrachtkerk in Amsterdam is vanavond 13 juni en. Geplaatst 14 jun. 2016 0743: door De Stadslamp Amsterdam.
Boekhandel Kirchner: religie, theologie en godsdienstwetenschappen, Bijbel en bijbelwetenschappen, filosofie, geschiedenis, kerkgeschiedenis, levensbeschouwing en spiritualiteit.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Welkom bij Boekhandel Kirchner. 1895 in het centrum van Amsterdam, wij zijn gespecialiseerd in. Theologie, Filosofie, Geschiedenis, Bijbels Bijbelwetenschap, Godsdienstwetenschappen, Judaica, Islam, Christendom en Levensbeschouwing, maar u kunt natuurlijk voor al uw boeken bij ons terecht!
Sjofar: Christelijke boekhandel.
U kunt de onderstaande cadeaukaarten besteden in onze winkel n in onze webshop.: Welkom bij Sjofar: Christelijke boekhandel. Soms komt het voor dat een product niet op de site staat. Maak gebruik van het contactformulier en geef zoveel mogelijk informatie.
Amsterdamse binnenstad verliest laatste christelijke boekwinkel Economie RD.nl.
beeld Google Streetview. De naar eigen zeggen laatste christelijke boekhandel in het centrum van Amsterdam heeft woensdag de deuren gesloten. Pelgrim Boeken Muziek was decennialang gevestigd in het beeldbepalende pand aan de Prins Hendrikkade, tegenover het Centraal Station. Eigenaar Jeugd met een Opdracht heeft andere plannen met de ruimte en zegde vorig jaar de huur op.
Boekwinkels Christelijke Adressengids Vind snel en eenvoudig Kerken Christelijke organisaties.
010 477 48 67. 1015 DG Amsterdam Noord-Holland. Book Giftshop De Pottekijker. 1781 BW Den Helder Noord-Holland. Boek en muziekwinkel De Schuilplaats. 2951 GN Alblasserdam Zuid-Holland. 3371 AM Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland. Christelijke Boekhandel Alkmaar. 1811 ED Alkmaar Noord-Holland. Christelijke Boekhandel De Bron.
Polycarpus Christelijke Boeken.
Polycarpus Christelijke Boeken is de winkel voor stad en ommeland op het gebied van Bijbels, liedboeken, christelijke kinderboeken, romans, CDs/DVDs, wenskaarten en cadeau artikelen. Polycarpus Christelijke Boeken, voorheen Bijbel en Boekencentrum, is gevestigd in de Nieuwe Ebbingestraat 34 te Groningen en is bereikbaar via telefoon: 050 3134939 of e-mail: info@polycarpus.eu.
Nieuw Welkom bij de BijbelIn de Christelijke boekhandel voor Kennemerland en omstreken.
Hier vindt u een selectie van onze voorraad. Als u niet vindt wat u zoekt kunt u ons ook een e-mailtje sturen even bellen of u kunt gezellig even bij ons aankomen. Enthousiaste vrijwilliger voor de Bijbel-In. met positief christelijke instelling.
CLC Boeken en Muziek de christelijke boekenspecialist, ook online.
Leave this field empty if you're' human.: CLC is een internationale zendingsorganisatie die het evangelie verspreidt door het distribueren van Bijbels, christelijke boeken en media. We werken samen aan deze missie in 53 landen met 180 boekwinkels, 18 groothandels en 18 uitgeverijen.
Evangelische boekhandel Amsterdam Zuidoost Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hoewel het dus een stadsdeel is, wordt het door velen gezien als een aparte plaats. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Amsterdam Zuidoost, die ook te vinden zijn in rubriek evangelische boekhandel! Bibliotheek Amsterdam Zuidoost. Drukkerij Amsterdam Zuidoost.
Amsterdamse christelijke boekwinkel sluit deuren Groot Nieuws Radio.
Vanaf maandag is er uitverkoop in de winkel die zich vlak achter de Dam bevindt. Hiermee verdwijnt een plek waar God zichtbaar is in Amsterdam. Els Oosterhuis werkt fulltime in deze christelijke boekhandel en ze is verdrietig dat de winkel dicht gaat.

Contacteer ons