Resultaten voor spirituele winkel utrecht

 
spirituele winkel utrecht
Patipada Meditatie Yoga artikelen en Yogakleding Patipada.
Handgemaakte producten uit Nepal en biologische yogakleding van biologisch katoen en bamboe materiaal. Naast yoga en meditatie artikelen kunt u ook andere spirituele en boeddhistisch gerelateerde producten kopen, waaronder tassen met boeddhistische symbolen, wierook, beeldjes en een groot assortiment woonaccessoires.
Ladonna.
en nog veel meer. Achterin onze winkel kun je in een relaxte sfeer koffie en thee drinken. Je eigen broodje/taartje meenemen is geen probleem. Aan de Keukentafel kun je gebruik maken van gratis WiFi. In de workshopruimte is er plek voor 9 personen.
Tara-Boeddha Winkel.
Over ons Over ons en openingstijden. Webwinkel Ontdek onze producten. Fotoimpressie Een kijkje binnen. Klik op een afbeelding hieronder voor een blik in onze webshop! Check ook onze website over edelsteenwater! Onze Yuyu Warmwaterkruiken! Klik op de afbeelding hieronder voor alle soorten in onze webwinkel.
Wicca Shop Drop winkellijst.
t Mysterie, Burg 19, 8820, tel: 32 477 80 89 68. Winkel met veel gothic spulletjes, beeldjes, spirituele sieraden, boeken, tarot decks, pendels, kaarsen, etc. Let op, gesloten op ma-woe-zo! Met dank aan Raghnall Zion. T Huys Dens Kristallen, Oranjestraat 18, 5401 CB, tel: 0413-274432. Een winkel met een zeer groot assortiment kristallen zowel ruw als gepolijst en in sieraden verwerktt. Met dank aan Chantal. Abraham Mostert, Schoutenstraat 11, 3512 GA, tel: 030-2316934. Deze mooie, ouderwetse, kruidenwinkel in Utrecht verkoopt heel veel, ook dingen die je in veel andere winkels niet vindt.
Lotus Design winkel, voor meditatie, yoga en producten uit Nepal.
Skilfull Means Vaardig Handelen nieuwe hertaling. 17.35 0.00 17.35. Leven in evenwicht. kunt ook bij ons terecht in onze fysieke winkel aan de Reguliersgracht 25 in Amsterdam voor een ruimer aanbod zoals wierook, etherische olie, boeken, windorgels, stenen, thanka's' etc.
Spiritueel Centrum Pacha Mama Triodos Bank.
Het Centrum is gestoeld op het Inca-sjamanisme, maar werkt vanuit het motto dat spirualiteit duizend gezichten kent. Iedere trainer en therapeut die zich bezig houdt met bewustwording, heling en ontwikkeling van de mens op spiritueel of energetisch niveau, van harte welkom voor het geven van workshops, ceremonies, heling, yoga, consulten, lezingen, retraite, homeopathie, enz.
Spirituele-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Tijdens continu├»teitshuisbezoeken besteed je aandacht aan somatische, psychische, sociale en spirituele gevolgen van de ziekte zowel bij de cli├źnt als bij de familie. Gespecialiseerd Oncologie Verpleegkundige oncologie. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Careyn Utrecht jobs.
Winkelcentrum Rokade Utrecht.
Winkelcentrum Rokade is een gastvrij, overdekt winkelcentrum in het hart van de wijk Zuilen in Utrecht. Een winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen met een ruime keuze aan winkels! Rokade is uitstekend bereikbaar en rondom het winkelcentrum Rokade kunt u GRATIS PARKEREN.
spirituele winkel spiritueel amsterdam spirituele winkel utrecht.
spirituele boeken online. spirituele boekhandel amsterdam. spirituele winkels amsterdam. spirituele winkel spiritueel amsterdam spirituele winkel utrecht. Aressen van spirituele winkels en esoterische boekhandels in Utrecht. een origineel cadeautje zoekt, dan kan een bezoekje aan een Spirituele Winkel of een esoterische boekhandel veel inspiratie geven.
Welkom // Zin in Utrecht.
Wie zijn wij? Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers en vrijwilligers die aan inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit. Dit doen wij in de vorm van individuele gesprekken en door het organiseren van bijeenkomsten.
handicrafts.nl.
Veel van deze produkten hebben een spirituele of meditatieve dimensie, zoals de Boeddhabeelden, of de maskers en beelden uit Afrika. De kunstobjecten zijn vervaardigd uit brons, hout en ceramiek. Naast een sterk groeiende belangstelling voor het Boeddhisme, is er ook weer een levendige interesse in edelstenen en hun helende krachten. Alle handicrafts zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, steen, katoen en andere plantenvezels. De produkten zijn geselekteerd op kwaliteit, vakmanschap en artistieke prestatie. Het feit dat de handel in deze produkten tevens een ondersteuning vormt voor de traditionele cultuur, is een verdere aansporing om met mensen in deze landen zaken te doen. Voor adressen van winkels waar producten van handicrafts.nl te koop zijn, click hier. Adres van handicrafts.nl.: Bezoek aan winkel / showroom.: Oudegracht 217, 3511 NH Utrecht, Holland.

Contacteer ons