Zoeken naar spirituele winkel rotterdam witte de withstraat

 
spirituele winkel rotterdam witte de withstraat
Mystiek Winkelen Schiedamse vest 79, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Bij de uitgang liggen folders waar ze spirituele cursussen aanbieden. Trek na je aankoop een spirituele inzichtkaart bij de balie. Gewoon, omdat het leuk is te geloven. Ren, vlieg, haast je eens niet door de straten van Rotterdam maar sta stil bij dit moment. Leef in het hiernumaals en loop eens bij Mystiek binnen. Boedha beelden, een prachtige waterval en een jongetje in de bergen van Nepal staren je aan bij binnenkomst. Je zou je eens moeten laten onderdompelen in de wereld van Mystiek! Wie weet loop je de volgende keer, helemaal in balans, naar buiten met een mooie steen, een boedhabeeldje, een fatima-handje-ketting, een dromenvanger of een kamasutra-boek! Je kunt hier overigens ook terecht voor een kopje koffie of thee in het zit gedeelte! Je hoeft niet naar een coffeeshop om in hogere sferen te komen, bij Mystiek lukt het ook prima. In deze winkel vind je alles voor op spiritueel gebied: meditatiecd's' en cd's' met natuurgeluiden, geneeskrachtige stenen, zelfhulpboeken, tarotkaarten, wierook en oliƫn, geheimzinnige sieraden en dromenvangers.
Lotus Rotterdam eigentijdse spirituele winkel new age spiritualiteit sieraden magie.
Glazen bol, chakra kaars. Lotus is een eigentijdse, wereldse, spirituele, decoratieve, magische, mystieke, nieuwetijd, new Age en creatieve winkel in centrum Rotterdam Blaak. Zuid holland in de buurt van de Rotte en bij de bibliotheek. De ingang van Lotus is aan de Nieuwemarkt.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Spiritshop, Boulevard 52, 4701EW. Rustige winkel met boeddha's, wierook, beelden, urnen, handgemaakte sieraden etc. Mystiek, Schiedamse Vest hoek met de Witte de Withstraat, tel: 010-4113160, fax: 010-4115188. Een vrij grote eigentijdswinkel" waar boeken over wicca en aanverwante onderwerpen te vinden en te bestellen zijn. Verder verkopen ze hier ook wel eens zwaarden en kelken. Met dank aan Ina. Labyrint, Mariniersweg 1 33, 3011 NB, tel: 010-213 07 52. In de Groene Passage in Rotterdam, bij de Mariniersweg dezelfde locatie als waar Himalya zat, is het winkeltje Labyrint.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
De nieuwetijdswinkel waar persoonlijke aandacht heel gewoon is! New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie.
Lotus New Age winkel Rotterdam YouTube.
Published on Nov 20, 2012. Lotus is een winkel met new age spulletjes, mineralen, kralen, veel wierook, sieraden, kaarsen, kaarten, en nog veel meer, kijk maar mee. Het is in Rotterdam vlakbij de centrum markt, aan de Pannenkoekstraat. Creative Commons Attribution license reuse allowed.
donner.nl Donner Boekhandel Webshop Donner.
Ophalen in de winkel. De boeken die op onze website worden aangeboden kunt u ook ophalen in onze winkel aan de Coolsingel in Rotterdam. Dit kunt u doen door in het bestelproces te kiezen voor de optie ophalen bij Donner.
Witte de Withstraat Rotterdam winkels, openingstijden en beoordelingen.
Een van de eerste winkels die je tegenkomt in de Witte de Withstraat is de lingeriewinkel van Marlies Dekkers. Deze Rotterdamse topontwerpster heeft de hele wereld veroverd met haar exclusieve lingerie en natuurlijk heeft ze ook een winkel in Rotterdam.
New Age Winkel Chandani New Age.
Petra is aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden om onnodig wachten te voorkomen dat kan onder nummer: 010-4.520.853. 30, voor 60 minuten. voor 30 minuten. gepast betalen svp, PINNEN IS NIET MOGELIJK. Bezoek website van Petra: www.caperedare.nl. Petra is ook bereikbaar via de AstroMediums telefoonlijn. Website: www.AstroMediums.com boxnummer: 10. Telefoonnummer: NL 0909-0188. Voor BE: 0907-37428. Disclaimer: NewAgeWinkel.nl chandani new age kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid. klik hier voor de hele agenda. Veilig Online Winkelen. Houtskoolvrije Masala wierook., Green Tree wierookzonder houtskool., Chakra Etherische olie., HEM wierook kopen., Witte Salie en Smudge sticks.,
Openingstijden Mystiek.
Kies rechts de waarde. Raj Sat Prem wierook. Regenboogkristal bol transparant. Afmetingen 2 cm. Raj Sat Prem wierook. Wierook Witte Salie hexagram pak. Witte Salie wierookkruid. Inhoud: 50gr per zakje. Raj Sat Prem wierook. Geurkaarsje votief 4e chakra. Afmetingen 4.5x4 cm Gewicht 56 g. Raj Sat Prem wierook. Alle beste verkochte producten. rudraksha bescherming wenskaart relatiegeschenk mala liefde armband bewustzijn genezing meditatie. 12.00 17.30 uur. Dinsdag t/m Donderdag. 10.00 17.30 uur. 10.00 20.00 uur. 10.00 17.30 uur. 12.00 17.00 uur. AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN VOORJAAR 2018.: Vrijdag 30 maart. Open tot 1730.: Zondag 1 april. 1 e paasdag. Maandag 2 april. 2 e paasdag. Vrijdag 27 april. Vrijdag 4 mei. Open tot 17.30. Donderdag 10 mei. Zondag 20 mei. 1 e Pinksterdag. Maandag 21 mei. 2 e Pinksterdag. Mystiek, Schiedamse Vest 79 3012 BE Rotterdam Nederland.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
New Age Winkel Waarzeggers Frits Ruysstraat 30 / 32, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Mensen vonden New Age Winkel door te zoeken naar. New Age Shops Rotterdam. We berekenen de algemene sterrenwaardering enkel op basis van de reviews die momenteel door onze geautomatiseerde software worden aanbevolen. Naar smartphone sturen. Oeps, er is iets fout gelopen.

Contacteer ons