Zoeken naar spirituele winkel maastricht

 
spirituele winkel maastricht
Integrale Massage Iris.
New Age Winkels.nl Vind de leukste new age winkel bij u in de buurt.
New Age Winkels. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen of andere interessante zaken schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. Wilt u zich: Inschrijven. Gaia Centrum Maasbracht. Er is Veel Meer Venray. Avalon New-Age Maastricht.
Shoppen in Maastricht: Avalon kadoshop.
Welkom bij Avalon, Maastrichts mooiste en grootste winkel op het gebied van bewustwording en welzijn! Genieten van de goede dingen in het leven, vertrouwen op je intuïtie en geloven in de kracht van de natuur. Méér is er niet nodig om het allerbeste uit jezelf te halen en je leven te verrijken. Want welzijn en gezondheid hebben we voor een groot deel in onze eigen hand. In ons sfeervolle pand hartje centrum laten we je dit op een eigentijdse manier graag zélf ontdekken en ervaren. 6211 GX Maastricht.
VERKOOPPUNTEN.
Walburg 30, 6225, Maastricht. www.chi-vida.nl Praktijk pers. Consultancy Health Body. Carla Böhler-van Baren. Koningin Emmastraat 25, 6661DL, Elst Gld. Rein de Roo. Honinglohoek 73, 7546AL, Enschede. www.essentiekracht.nu Online praktijk pers. Body Mind Balance. Duiker 7, 8604DD, Sneek. www.bodymindbalanceshop.nl Online shop. Winkel de Roos. Hooftstraat 183, 1071BW, Amsterdam. www.roos.nl Spiritueel centrum. www.gemstonebeads.nl Online shop op afspraak. Peter van de Griendt. www.altned.nl Online shop. De Groene Linde. Vreekesweid 12a, 1721PR, Broek op Langedijk. www.degroenelinde.nl Online winkel etherische oliën. Isabel van Alphen. Zandkamp 175, 3828GL, Hoogland. Ronald Keulen 06-26360670. Ank van der Moerdreef 13, 6836MP, Arnhem. gemini-enterprises@outlook.com Praktijk Chinese kruidenQi-gong., Ecoboerderij de Haan. Verhuizensestraat 10, 4031KS, Ingen. www.ecoboerderij-dehaan.nl Biologische boerderij winkel. Oberon New Age. Stationstraat 32, 2641GM, Pijnacker. www.oberon-new-age.nl New-Age winkel. Laan van kerschoten 73, 7316 ER Apeldoorn. Praktijk voor Mind, Body Health. Tielsestraat 182, 6673 AE Andelst. Willem Warnaarlaan 21, 2171 HA Sassenheim. www.annekarine.nl Yoga, Meditatie Wellness studio. Harn 52, 1679VD Midwoud. www.recharge-me.nl 06-23083277 Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Spirituele Praktijk Visie.
Deelnemers Spirituele-agenda.nl.
Levenscoach; organiseert Spirituele Reizen, Workshops, Consulten en Behandelingen die je helpen je persoonlijke en spirituele groei te versnellen. Reiki cursus, Reiki behandeling, Haarlem, spiritualiteit, tarot, intuitieve ontwikkeling, mediumschap, voetreflex, NEI herapie, Engelen, Shambhala. Transformatie-Channeling Code individueel, Transformatie-Avonden, gericht op ontwaken.groep."
Vakantiehuis in Maastricht huren vanaf 28 HomeToGo.
Dit is een spirituele oase van rust in de levendige stad. Vlakbij de Sint Servaasbasiliek staat de Sint Janskerk die ook gelegen is aan het Vrijthof. Het is mogelijk om de rode toren van deze kerk te beklimmen. Wanneer u boven aangekomen bent, heeft u een weids uitzicht op het Vrijthof, de stad en de groene omgeving. Eenmaal weer beneden is het genieten op een van de terrassen van de kroegen aan het plein. Boekenliefhebbers moeten een bezoek brengen aan boekhandel Selexyz Dominicanen, die door de Britse krant The Guardian de mooiste boekhandel ter wereld is genoemd. De overweldigende collectie boeken staat middenin het gotische interieur van een oude kerk die is omgebouwd tot een unieke winkel. Naast het kopen van een boek, kunt u hier ook terecht voor een kopje koffie. Thuisgekomen in uw vakantiehuis in Maastricht kunt u beginnen met het lezen van uw boek!
Plaatsen voor stilte en spiritualiteit in Limburg en België Mens en Gezondheid: Spiritueel.
De cisterciënzerabdij van Val Dieu ongeveer 24 kilometer van Maastricht ligt in de gemeente Aubel in het land van Herve, gelegen aan het riviertje La Bel. Het complex omvat ondermeer een enorme basiliek, een park, een brouwerij, een winkel met abdijbier en abdijkaas, devotiekaarsen, Jezus-kruizen, beeldjes, boeken, etc, een gezellig restaurant en een toeristenbureau.
Aressen van spirituele winkels en esoterische boekhandels in Limburg.
Pastoor Erenstraat 7. 6418 BE Heerlen. tel: 045 5426575. De Spirituele Winkel. De Koumen 8. 6433 KD Hoensbroek. Avalon New Age. 6211 GX Maastricht. tel: 0475 215151. Maria Theresialaan 1A. 6042 AJ Roermond. tel: 0475 430543. Eigentijds Warenhuis Ja Natuurlijk.
Villa Trpetie Maastricht.
Openingstijden van supermarkten tijdens de kerst en rondom oud en nieuw Nieuws.nl.
Je hebt alle boodschappen in huis gehaald voor de feestdagen en vervolgens kom je erachter dat je één klein dingetje vergeten bent. Wij hebben de openingstijden van Nederlandse supermarkten tijdens kerst, oud en nieuw en nieuwjaarsdag op een rijtje gezet.
Wierook verkooppunten.
Dan raden we aan om eerst contact op te nemen met de winkel, omdat niet alle winkels ons gehele assortiment verkopen. Al onze producten ruiken, voelen en zien? U bent van harte welkom in ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27 in Almere!

Contacteer ons