Resultaten voor spirituele winkel leeuwarden

 
spirituele winkel leeuwarden
Alle spirituele winkels en esoterische boekhandels in Nederland.
Als je voor iemand anders of jezelf? een origineel cadeautje zoekt, dan kan een bezoekje aan een Spirituele Winkel of een esoterische boekhandel veel inspiratie geven. Maar weet jij welke Spirituele Winkels of Esoterische Boehandels bij jou in de buurt zijn?
Spirituele Winkel IM.
Onder deze noemer staan bij ons producten als meditatiekussens, yogamatten, meditatiebankjes, geurkaarsen, dromenvangers en lifestyle producten. Spirituele winkel IM is vooral geïnspireerd op de boeddhistische spiritualiteit, u zult hier ook veel invloeden van terug zien in de producten die wij verkopen.
Zenzi Startpagina Facebook.
Dit en nog veel meer mooie nieuwe artikelen in de winkel, kom gauw kijken! Zenzi heeft een evenement van Geluksroute gedeeld. Loop tijdens de geluksroute in Leeuwarden ook even bij ons langs voor een portie geluk! 24 maart 25 maart Leeuwarden, Nederland.
Yantra, thuis Yantra, bron van inspiratie.
Yantra, een unieke winkel op het gebied van spiritualiteit en de kunst van het leven. Een kruispunt van wegen, een ontmoetingsplaats van mensen. In het centrum van de stad vindt u bij ons: De onmiskenbare geur van het oosten, de hartelijke warmte van het zuiden, de lichte ruimte van het noorden, de verrukkingen van het westen.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Helios Fountain, 7 Grassmarket, Edinburgh EH1 2HY, tel: 0044 01312297884. Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment sprookjesboeken, edelstenen, spirituele boeken en knutselspullen. Wat ook leuk is, is dat je als je de winkel uitstapt een fantastisch uitzicht hebt op Edinburgh Castle.
Hooggevoelig of Hoofdpijn? Boek een shiatsu voetreflex te Leeuwarden of een voetreflex.
Welkom bij Paramedisch Natuurgeneeskundig Praktijk Aleida te Leeuwarden, daar waar je mag zijn wie je in oorsprong bent. Een bewustwordingsproces helpt u weer contact te maken met uw oorspronkelijke en authentieke Zelf, uw kwetsbaarheid, uw levenskunst, uw kracht, uw talenten en uw essentie.
Beste inwoners van Leeuwarden e.o. De Kleine Monnik Facebook.
Wist je wel dat er een spirituele winkel op de markt van Leeuwarden staat? Spirituele winkel De Kleine Monnik staat al ruim n jaar op de vrijdagmarkt op het Zaailand, net wel/net niet meer onder de luifel van het Fries Museum.
Wierook winkel Leeuwarden Chandani New Age.
Waar persoonlijke aandacht heel gewoon is. Wierook winkel Leeuwarden. Wierook Winkel Leeuwarden. Alle soorten Wierook koop je voordelig en snel bij www.NewAgeWinkel.nl. de New Age Winkel voor de regio Leeuwarden met een grote collectie Wierookstokjes en Wierookkegeltjes. Alle wierook direct uit eigen voorraad leverbaar!
Spiritueel Friesland.
De trainingsmiddagen in onder andere Leeuwarden en Groningen helpen om de methode te begrijpen en op de juiste manier uit te oefenen. Categorie: Mindfulness en Meditatie. STROMEN in evenwicht. Energie metingen, aura chakra metingen, analyse, readingen. Spirituele natuurwandelingen / cultuur historische natuurwandeling, of een combinatie van beiden.
De Kleine Monnik.
Amethist hanger, rond cabochon Materiaal: 925 Sterling zilver Edelsteen: Amethist, 18x. Carneool hanger, rond cabochon. Carneool hanger, rond cabochon Materiaal: 925 Sterling zilver Edelsteen: Carneool, 18x. Labradoriet hanger, rond cabochon. Labradoriet hanger, rond cabochon Materiaal: 925 Sterling zilver Edelsteen: Labradorie.
Edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden, kralen, cabochons, facet Spiritual Garden.
Gouden driehoek set. De Meru piramide is een lichtenergie instrument voor in huis, op het werk, op een altaar of in een spirituele ruimte. Meru piramide middel. Lapis lazuli stimuleert wijsheid en intellectuele vaardigheden, harmonieuze relaties en vriendschappen en spirituele ontwikkeling.

Contacteer ons