Op zoek naar spirituele winkel eindhoven?

 
spirituele winkel eindhoven
Edelstenen en mineralen winkel in hartje Eindhoven All Stones.
Belangrijke mededeling: In verband met het overlijden van een dierbare in de familie zijn wij helaas vrijdag 23 februari vanaf 18.00 uur tot zaterdag 12.00 uur gesloten. Excuses voor het eventuele ongemak. E delstenen en mineralen winkel All Stones is in hartje Eindhoven gevestigd.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie. Bezoek ook onze winkel in de Frits Ruysstraat 32-A.
Wicca Shop Drop winkellijst.
Helios Fountain, 7 Grassmarket, Edinburgh EH1 2HY, tel: 0044 01312297884. Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment sprookjesboeken, edelstenen, spirituele boeken en knutselspullen. Wat ook leuk is, is dat je als je de winkel uitstapt een fantastisch uitzicht hebt op Edinburgh Castle.
De Steenarend edelsteen slijperij, winkel, museum.
edelsteenwinkel De Steenarend ligt in strijp-s, de creatieve wijk van Eindhoven. De kunstzinnige omgeving heeft ons gestimuleerd om kunstwerken met sieraden te maken. Loop eens binnen en bekijk onze sieraden art in de edelsteenwinkel. Info de steenarend. de feestdagen komen er aan. klik door naar winkel en sieraden art voor inspiratie.
spirituele kado artikelen, spirituele webshop webwinkel spiritueel kado cadeau, www.spirituelekadoartikelen.nl, spirituele winkel webwinkel, oosterse artikelen, spirituele artikelen, geluks cadeautjes
Verder zijn we beiden zeer gefacsineerd in het spirituele, met uiteraard daarbijkomend het onophoudelijke proces van het opzoek zijn naar onszelf. We zijn erg dankbaar en tevreden met ons leven door het volgen van onze intuitie, hart en met alle eigen keuzes die we daarin maken.
Wierook winkel Eindhoven Chandani New Age.
Waar persoonlijke aandacht heel gewoon is. Wierook winkel Eindhoven. Wierook Winkel Eindhoven. Alle soorten Wierook koop je voordelig en snel bij www.NewAgeWinkel.nl. de New Age Winkel voor de regio Eindhoven met een grote collectie Wierookstokjes en Wierookkegeltjes. Alle wierook direct uit eigen voorraad leverbaar!
de spirituele winkel van Eindhoven Herman van de Kuit Winkels Eindhovende spirituele winkel van Eindhoven Eindhoven Herman van de Kuit.
de spirituele winkel van Eindhoven Eindhoven. Een oase van rust in de hectiek van de binnenstad. Een inspirerende plek om de zingeving aan je leven te vinden en om je bewustzijn te helpen groeien. Over Herman van de Kuit Eindhoven.
Adres, openingstijden en route van Earth Spirits, winkel in wijsheid, Eindhoven.
Lampen; zout, seleniet. Spirituele boeken en kaarten. Boeddhisme, Mindfulness, Non Dualiteit. Meditatie en Yoga. Mineralen en kristallen. Kinderboeken en kaartspellen. Aura en Chakra. Sjamanisme en Indianen. Sjamanisme en Indianen Engelstalig. Bomen en Magie. Fonteinen diffusers vernevelaars. Agendas" Blanco boeken. Blanco boeken Journals. Agenda's, Scheurkalenders, Kalenders 2018. Muurkalenders Amber lotus 2018. Sansula diversen uitvoeringen en stemmingen. Wat we zijn. Wie we zijn. Adres openingstijden route. Agenda en Nieuws. Muziek Native American. Diverse voorwerpen Native American. The Mountain T-shirts. Nieuwetijd winkel in Eindhoven.
De Heremiet De spirituele winkel van Eindhoven.
De Heremiet staat voor zelfontwikkeling en gezondheid. Dat zag je al in de winkel, dat zie je nu ook bij de activiteiten. De gezondheid zie je momenteel vooral terug in de lezingen en in de vegetarisch-biologische lunch die we verzorgen bij activiteiten. We houden rekening met gerechten en gebak voor mensen die glutenarm, suikervrij en melkvrij willen eten. De Heremiet is de aangewezen plaats om ondersteuning te vinden voor rust en bezinning, zowel voor jezelf als voor anderen. Alle wezens zijn bang voor pijn en vrezen de dood. Verplaats u in hun situatie en laat hen met rust. 432Hz aandacht adem ademwerk astrologie beweging bewustzijn chakra chakra's' consult energie experience gezondheid healing intuïtie kennismaking kennismakingsconsult klankschalen kundalini les leven lezing lichaamswerk massage meditatie medium muziek ontspannen ontspanning reading rebirthing rust stress systemisch werk Tai Chi tantra verantwoordelijkheid verbinding vreugde vrijheid vrouwen workshop yoga zaal zelfzorg. Gerarduslaan 47 5644 NN Eindhoven Tel: 040 244 77 14.

Contacteer ons