Op zoek naar spirituele winkel den haag?

 
spirituele winkel den haag
Namasté Café Coffee for the soul.
PRINS HENDRIKPLEIN 18, 2518 JC DEN HAAG. Tot na onze spirituele reis in India van 3-20 april zijn wij beperkt open voor café en winkel. Voor afspraken kun je dagelijks terecht. OPENINGSTIJDEN VOOR WELLBEING.: Maandag t/m zondag 1000-2100: uur op afspraak.
Over ons.
Jos van de Graaf geboren in Eindhoven in 1964. Yvonne van de Graaf Groenendijk geboren in Den Haag in 1964. Vanaf ons 16 e levensjaar zijn wij al samen en we zijn dan ook al vrij snel tot de ontdekking gekomen dat wij samen moesten zijn, hemel en aarde spiritueel en emotioneel. Direct na onze studie zijn we dan ook begonnen met mensen te helpen en verder te ontwikkelen. door vele opleidingen en cursussen, en stage lopen bij zeer bekende mediums, waarvan een van de grootste in Engeland, zijn we enorm gegroeid met ervaring uit de praktijk. Door de vele mensen en ervaringen, met als rode draad de kracht van de mineralen zij we dan ook verder en verder gegaan in de materie van de kosmos en de aarde. Inmiddels hebben wij onze ruim 35 jaar ervaring op papier gezet in onze boeken en kaarten sets. En natuurlijk onze trots, de winkel in Weert.
Hopi Navajo Specialist in Native American Art.
Tymon Sevenster Concept.
De rolverdeling en de communicatie met u over het proces wordt geheel naar uw wensen ingericht. Bij de werkzaamheden van TCS staat u als cliënt voorop. Uw belangen en wensen zijn leidend, waarbij begrippen als integriteit, onafhankelijkheid, excellentie een grote rol spelen. 2585 HJ Den Haag.
Webshop met producten voor spiritualiteit, wellness en gezond leven.
Spiritualiteit, Wellness Gezond leven. De Zen lifestyle producten van deze spirituele winkel zit boordevol mooie producten die meewerken aan een goede gezondheid, wellness en je spiritueel goed voelen. Je kunt hier terecht voor al je spirituele artikelen zoals: Boeddha's' engelen, edelstenen, gong, dromenvanger, kaarsen, sieraden, Fantasy producten, meditatiekussens en yoga producten en meer.
Sevenster Openingstijden Sevenster Piet Heinstraat.
Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Piet Heinstraat in Den Haag. Copyright 2007 2016 Openingstijden.nl, onderdeel van Egel Media B.V. Hosting op TransIP servers.
Spiritueel Centrum Den Haag Ciska en Raymond heten je van harte welkom.
Ciska en Raymond heten je van harte welkom. Welkom bij Spiritueel Centrum Den Haag. Het Centrum is een initiatief van Ciska Raymond, al vele jaren werkzaam op het paranormale vlak. Vind jij Spiritualiteit ook zo interessant? In ons Spiritueel Centrum kunnen we jou helpen. Heb je levensvragen, spirituele begeleiding nodig, zoek je contact met overleden dierbaren?
Tara-Boeddha Winkel.
Over ons Over ons en openingstijden. Webwinkel Ontdek onze producten. Fotoimpressie Een kijkje binnen. Klik op een afbeelding hieronder voor een blik in onze webshop! Check ook onze website over edelsteenwater! Onze Yuyu Warmwaterkruiken! Klik op de afbeelding hieronder voor alle soorten in onze webwinkel.
New age artikelen, Wierook, Edelstenen, Tarotkaarten NewAgeWinkel.nl.
De nieuwetijdswinkel waar persoonlijke aandacht heel gewoon is! New Age Winkel is een winkel in Rotterdam waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en aanraken met een online webwinkel sinds 2003, wij staan voor kwaliteit en voor producten met een goede vibratie.
Nieuwste tijd Home.
Nieuwste Tijd Nieuwetijds Winkel. U vindt bij ons in de winkel allerlei artikelen op het vlak van spirituele zaken. Boeken, stenen, diverse soorten wierook, beelden, kaarten, er is te veel om op te noemen, maar vooral de moeite waard om te bekijken.
Agenda Spirituele Activiteiten Workshops.
Wie reserveert voor het bescheiden bedrag van 30 op mijn bankrekening NL07INGB0001580509, krijgt er, behalve mijn nieuwe boek, ook nog een gratis drankje bij en mijn CD Schone Lakens. Verder op deze pagina lees je alles over mijn actuele activiteiten en agenda voor 2016. Peter den Haring. 2564 LT in Den Haag. 10 geboden voor zelfliefde. Agenda Spirituele Activiteiten Workshops.

Contacteer ons