Op zoek naar spirituele winkel breda?

 
spirituele winkel breda
Maretak Nieuwetijdswinkel.
4811 HH Breda. ma 13-18 uur. di-vr 10-18 uur. za 10-17 uur. do tot 20 uur. Stenen zijn geen dode materie. Ze zijn ontstaan en gegroeid in de aarde en bevatten allerlei mineralen en organische stoffen. Net zoals alle materie hebben ook zij een elektromagnetisch veld.
Home.
OPLEIDING MINDFULNESSTRAINER, NIEUWE GROEP START 18 SEPTEMBER. Deze opleiding die 4 maanden duurt en in Breda gegeven wordt, is bedoeld voor mensen die graag aandachtig in het leven staan en dit door willen geven en delen. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om Mindfulnesstrainingen te geven aan groepen en individuen.
De Pauw in Pracht en Praal Prachtige producten uit onder andere India, Thailand, Marokko en Indonesiƫ.
De Pauw is verkozen tot de leukste winkel van Breda met zowel het hoogste aantal stemmen als het hoogste waarderingcijfer. Hartelijk dank aan ieder die op ons heeft gestemd! Onze toch al grote collectie zilveren sieraden is nu weer uitgebreid met schitterende nieuwe modellen ringen, oorbellen en armbanden.
Wierook winkel Breda Chandani New Age.
Waar persoonlijke aandacht heel gewoon is. Wierook winkel Breda. Wierook Winkel Breda. Alle soorten Wierook koop je voordelig en snel bij www.Wierook-Winkel.nl. de New Age Winkel voor de regio Breda met een grote collectie Wierookstokjes en Wierookkegeltjes. Alle wierook direct uit eigen voorraad leverbaar!
Maretak Nieuwetijdswinkel.
4811 HH Breda. ma 13-18 uur. di-vr 10-18 uur. za 10-17 uur. do tot 20 uur. Wij hebben een breed assortimentondersteunen, en geven graag advies op de persoon gericht. View Larger Map. Wij zijn geen web-winkel, maar indien gewenst kunnen wij producten opsturen.
Welkom bij Chi New age winkel Chi Levenskracht Breda.
De winkel Chi-Levenskracht, bestaat al nu al langer dan 29 jaar. De winkel was tot een aantal jaar geleden te vinden achter de grote kerk in het centrum van Breda. We zijn sinds 17 April 2013 te vinden op Boschstraat 125, in een van Bredas oudste winkelstraten.
New age winkel Chi Levenskracht Breda.
Welkom bij de Chi Nieuw Bewustzijn in Breda! Wat kunt u zoal bij ons vinden? Onze winkel is klein maar fijn; het zal veel mensen verbazen wat Chi allemaal in huis heeft. Een kleine greep uit ons assortimen t.: Uiteraard de bekende oliƫn van Chi.

Contacteer ons