Zoeken naar spiritueel centrum amsterdam

 
spiritueel centrum amsterdam
Holistisch Centrum De Bron.
Kalla Joodse Spiritualiteit HaMaKor Centrum voor Joodse Spiritualiteit.
25-26 november 2016 Internationale Kalla Joodse Spiritualitei t. samen met de Universiteit van Amsterdam en PaRDeS. Academische lezingen en ervaringsworkshops, Jewish Renewal diensten en havdalah, ontmoeten van geestverwanten, diepgang en plezier! De sprekers en workshopleiders zijn allen professionals met een jarenlange ervaring met het onderwerp van hun lezing of workshop.
De Ruimte Centrum Voor Bewustzijnsontwikkeling.
Welkom bij De Ruimte. Meditatie, bodywork, therapie, individuele begeleiding, satsang, tantra. Klik op de menus voor meer informatie over De Ruimte, de activiteiten die er plaatsvinden en de agenda. De Ruimte Centrum Voor Bewustzijnsontwikkeling Weesperzijde 79a 1091 EJ Amsterdam tel.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Er valt zoveel te beleven bij de Roos, we houden het soms zelf nauwelijks bij! Wil jij weten wat er gebeurt? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en we tippen je regelmatig over nieuwe evenementen en cursussen, of kaartjes met korting!
Roos Spiritueel Centrum De Roos Amsterdam wilmabosma.
Christelijk Spiritueel Centrum Christelijk Spiritueel Centrum.
Het Christelijk Spiritueel Centrum is een wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest. Door middel van aanraking, meditatie en het prikkelen van alle zintuigen, helpen wij mensen om in verbinding te komen met zichzelf, de mensen om zich heen en met God.
Centrum de Bron voor Inspiratie Persoonlijke ontwikkeling Facebook.
Na afloop van de workshop is er ruimte voor een korte reading van medium Annelies Weenings of medium Angela Choelan. Dit is tegen een extra betaling mogelijk 20 euro. Tot slot: de meditatie raden wij af bij, hartklachten, zwangerschap of zwanger willen worden, bij trombose, hersenletsel en epilepsie. Locatie: Spiritueel Centrum De-Bron, Paasheuvelweg 50, 1105 BJ Amsterdam ZO gratis parkeren.
Platform voor ignatiaanse spiritualiteit. Platform voor ignatiaanse spiritualiteit.
Naast een permanent digitaal aanbod en regelmatig terugkerende vormen van Geestelijke Oefeningen, biedt het Platform diverse modules aan die overal te lande kunnen worden uitgewerkt. De ignatiaanse spiritualiteit leert om God te vinden en te dienen in alle dingen, op het raakvlak tussen geloof en cultuur.
Home Karunika Center Amsterdam.
Karunika Center Amsterdam. Hall and Room Rental Yoga Meditation Massage Reiki Pilates more. Meerhuizenplein 11 38. 1078 TB Amsterdam. 06 1755 15 17. Yoga and Pilates. Activate and invigorate your body at one of our many classes. Sessions for all levels.
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
In het hart van Tilburg aan de Gondelstraat bij de Piushaven, ligt Spiritueel Centrum Jasmijn Tilburg, gespecialiseerd op het gebied van spiritualiteit, welzijn en balans. Door diverse cursussen, workshops en lessen helpen we je groeien in je spiritualiteit, ontspannen, ontdekken van de wereld en helpen je bewust te worden van jouw deel in het leven.
Stadsmonniken Aktueel Stadsmonniken.
Dat wil zeggen dat aan de architect opdracht is gegeven tekeningen te maken voor de verbouwing/aanpassing van de pastorie, zodanig dat bewoning door meerdere broeders van het Stille Leven mogelijk is. Op grond van de tekeningen en de verwachte kosten, kan dan een beslissing genomen of de feitelijke opdracht kan worden verstrekt. Onderzoek contemplatief-spiritueel centrum.

Contacteer ons